2008-08-24
 17:21:39

1a visningen..

Nu kom vi precis hem från vår första visning vi varit på. Gick alldeles för långt men hittade till slut till lägenheten som låg i Majorstuen (ett fint område). En nyvaken snubbe öppnade o fattade typ inte varför vi var där fast vi hade bestämt tid med dom. Tre helt klart bakfulla killar i en lägenhet som såg ut som ett sopberg. Vi klickade inte riktigt! Så där kommer vi med största sannorlikhet inte att bo.

Efter det har vi promenerat runt i en och en halv timme, Hittade en superfin park, minns inte vad den hette, med massa fina rosor och knasiga statyer. Den var helt enormt stor! Därifrån hade vi stora svårigheter att hitta hem men till slut gick det :)

Innan vår lilla utflykt har vi som vanligt powerwalkat och druckit linfrödryck. Sen, hör o häpna, pluggade vi i st hans haugen-parken. Har varit strålande sol hela dagen!

Något vi har iakttagit med den här staden är att det är jättemånga vackra parker och fruktansvärt många rökare. Ifall ni undrade. Nu ska jag slösurfa lite innan det är dags för att avnjuta ytterligare ett detoxmål.

Pussokram!


ida

promenad efter promenad å plugg å allt. Ni är ju så aktiva att jag känner mej som en stor fisk. Men... nån måste ju hålla koll på Days åt dej. Det är ju bara så det är.



Nu ska jag fortsätta jakten på min telefon så vi kan snakkes. puuuuussssss



PUBLICERAT: 2008-08-24, 18:22:09 | URL: http://idasdesign.blogspot.com/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: