2010-04-29
 15:32:40

Återfunnen!

Jag har glada nyheter mina vänner.
Min ipod är tillbaka! Back from the dead!
2010-04-29
 08:28:00

Handledning

God morgon!
Snart ska jag iväg på handledning. Blir möjligtvis sista handledningen. Lär inte kunna vara med nu när jag ska börja jobba :) Håll tummarna att jag inte blir sågad! Gahh. Det vore jobbigt värre. Men det ska nog gå bra.

Igår var jag och Sara på studentkväll på kicks och shoppade loss lite. Vi fick fina presenter för vår shoppingvilja.
Efter det drack vi öl på Orvars. Hade supertrevligt! Sara är en härlig tjej :) Vi ses alldeles för sällan, men det är lika lätt att prata ändå. Gillar såna vänner. Puss på dig älskade vän!

Vädret för valborg ser inte bra ut. Mörka moln och inte allt för många grader. Känns skönt att det är just den här valborgshelgen som ska vara såhär. Blir inte lika ledsen som jag skulle ha blivit tidigare år. I år är det annorlunda. Är sällskapet som räknas istället för fyllan typ. Men det är klart sol vore trevligt. Något, eller någon ska jag säga, som kommer saknas bra mycket mer än solen är min kära Ida. En valborg utan Ida är som morötter utan dipp.

Nu ska jag sminka på mig ögonbrynen och packa ihop mig till skolan.

2010-04-28
 14:25:26

Suparprinsen

Hörrni, den där Superprinsen. Gillar ni?
Jag kollade just på 4 avsnitt. Fråga mig inte varför. Troode de skulle bli bättre.
Men kunde liksom inte släppa det äckel jag kände när jag såg CallePhille. Herre.
Varför har de gett honom den där äckliga rösten? Förstör allt om du frågar mig.
Nej, det där är inget jag kommer ödsla en enda sekund till på.

Nu ska jag försöka fortsätta med min analys. Går trögt. Känns så otroligt omotiverande.
Vill fira valborg och börja på nya jobbet istället. Men det är ju i och för sig inte så många dagar kvar. En endaste vecka. Helt galet.

De där utlovade bilderna har jag inte tagit tag i ännu. Det får bli ett senare projekt.
Förresten, ska jag träna nåt idag eller? Skulle vara så skönt om någon annan la upp en plan åt en ibland.
Beror nog på hur det blir med kvällens date.
2010-04-28
 12:56:13

Inspiration

Idag beställde jag hem en bok. En bok som vår vän Gynning tipsade om för typ ett år sen kanske.
Den verkar så härlig. Inspirerande. Jag älskar färg och flärd. Det verkar finnas i den boken.



Den här vare. Jag kan komma med en recension när det dykt upp i brevlådan.
2010-04-28
 09:34:24

Solsolsol

Hej gott folk!
Oj vad härligt det är med sol. Synd bara att den verkar ha en vilja att gömma sig just på fredag. Men prognosen ändras ju titt som tätt, så det är möjligt att det hinner ändra sig igen.
Nu på morgonkvisten fick jag med mig Herman ut på promenad. Var superhärligt! Har gått bra med morgonpromenaderna nu faktiskt. Pluspoäng till mig.
Men hur det ska gå om ett par veckor vet jag inte. Då krävs det att jag är disciplinerad. Med träning överhuvudtaget. Varför då kanske någon undrar. Jo men då är det så vet ni att jag har fått jobb! :) Wiho, Jippi, Hallelulja! Ibland går det bra. Fondexpert ska jag bli. Det ni! Ja, tids nog så. Först kommer jag nog ha fullt upp med att lära mig datasystemen. Tur att jag är expert på datorer, eller nåt.

Nej hörrni, nu är det dags för mig att börja analysera mina personliga brev. Tack igen ni fina som skickade era! :) Skulle egentligen behövt ett till. Mycket vill ha mer. Men man känner sig så dum om man ska hålla på och tjata, så det får helt enkelt bli som det blir.

Ska fixa över lite pics från diverse festligheter till datorn sen. Så slänger upp några pics då!
2010-04-27
 13:17:34

Update

Vad har hänt sen mitt förra inlägg? Jorå, mensåatt. Har kaffe på brallan och spaghetti i magen.
Inte mycket mer hörrni. Ska skriva klart min teoridel nu. ASAP! Så jag kan skicka in det. Skicka skicka skicka.

2010-04-27
 09:09:37

Godmorgon världen

Ny dag, nya tag. Ska vi se om vi kan hitta motivationen idag? Tror vi det?
Nu jäklar ska jag och min sömniga dator producera text. Blir en del ofrivilliga pauser dock med den här sömntutan till hp.

Har egentligen inte så mycket att säga känner jag. Har liksom inte hänt så mycket än, och har inte några djupa funderingar över livet att dela med mig av heller. Känns lite som de kommande dagarna är något slags mellanspel inför valborg. Hoppas att solen tittar fram på fredag. Blir liksom så mycket roligare då. Men det återstår att se. Vi ska vara några glada själar som ska köra spelkväll hos oss på kvällen. Typ jag, Herman, Evelina och Patrik. Alla andra verkar banga. Synd för dom, för jäklans vad vi har laddat upp! Rockband, singstar och Buzz. Wiho! Och öl på det. Kan bli succé!

Back to work. Nu ska det skrivas så tangentbordet glöder! Eller okej, smattrar.
Efter lunch ska jag ta en sväng till skolan och hämta mig en bok som väntar på mig. Så att jag kan skriva lite till sen. Och Anna föreslog spinning ikväll, så jag var inte sen att tacka ja. Tränar ju så sällan med den donnan numera, så att svettas tillsammans i en mörk lokal lät oerhört lockande.

Tack och bock.
2010-04-26
 13:53:32

Bright eyes.

Turn around, bright eyeeeeees!
Så skrålades det nyss här hemma. Herman tentapluggar och jag uppsatsar. Då blir det extra flummigt här på Alrik. Jag är på nåt slags fnisshumör och vill bara göra hyss. Men det är liksom annat som står på schemat. Damn it! Varför har man så lite tid för hyss? Jag ska göra hyss på fredag. För på fredag har jag en helt skolfri dag. Det lär bli en sisådär pluggvecka det här. Har annat i tankarna. Och så skiner solen.
MEN, jag borde ha en toppenpluggvecka. Med åttatimmars skrivande varendaste dag. Tror ni på det?
Vavava?



Jag gillar tulipaner. Den här fick jag på bemärkelsedagen!
2010-04-26
 09:28:09

ny vecka

Tjoho mina vänner!
Vilken helg jag har haft. Massagen i fredags var inte fy skam. Åå vad ansiktsmassage är härligt. Mer, ge mig mer!
Resten av helgen bestod av jobb, skratt, städande, skratt, big comedy, trevligt sällskap, gäspningar, glädjetårar, mera jobb, shopping, pizza med familjen, marängsvisch, spel, skratt igen och strålande sol.

Igår började jag dagen med en härlig promenad i solen. Kändes nästan som sommar! Fantastiskt. Var inte riktigt lika fantastiskt i morse, men ändock härligt. Utebliven sol, men nu verkar den vilja titta fram. Härligt tycker jag.

Igår var min familj här. Helt plötsligt har jag fått en sån stor familj. Igår var vi mamma, Jocke, Elvira, Frida & Niclas. Och jag och min karl såklart. Mamma hade med sig pizza, och vi bjöd på glassbuffé till dessert. Så det gällde att vara smart och lämna plats för glassen. Sen spelade vi spel också. Ett perfekt avslut på en toppenhelg.

Idag väntar jag på ett roligt samtal, och så blir det uppsatsande. Ikväll blir det abs och power och middag med Eve o Patte. Tror jag åtminstonde. Det är ju måndag, och det brukar betyda måndagshäng efter träningen.

På fredag är det valborg och jag längtar så! Ska bli hur kul som helst. Blir en lite vuxnare valborg än vad jag är van vid, men det ska bli härligt. Ska bli så kul att bara få hänga med såna man tycker om en hel dag. Toppen!

Nu ska jag slänga mig in i duschen. För så här kan jag inte se ut. Herman kikar på traktorer på Blocket. Precis en vanlig måndag. Tjo!
2010-04-23
 08:50:55

Onoff!

Nu är det upp till bevis! Min dator har den senaste tiden strulat. Svartnar helt plötsligt så man måste stänga av den. Inte ok efter ett år. Inte i närheten. Jag hittar dessvärre inte mitt kvitto. Fattar inte vart det har tagit vägen. Gah! Men jag har serienumret, och datum som jag köpte den. Så bör inte vara så svårt att hitta att jag köpt den hos Onoff. Min förra dator pajade också. Även den från Onoff. Shit happens med datorer, och fine med det. Men det är hur personalen bemöter en då som är grejen. Sist blev jag väldigt dåligt behandlad. Hoppas att det går bättre den här gången! Ska alldeles strax ringa kundtjänst och fråga. Hoppas de är snälla mot mig :)

Hoho, nu ska jag ringa. Wish me luck!
2010-04-22
 09:25:10

Bad

Nu ska jag lägga mig i badet och förbereda mig för vad eftermiddagen har att erbjuda.
En hårinpackning, testa någon av mina peelingkrämer och läsa såklart.
Oj vad jag ska läsa. Och memorera!

Ikväll blir det dinner med lillebror och Frida. Vi ska undersöka om V-dala har ryckt upp sig. I hope!
Var väldigt länge sen jag var där nu. Ska bli trevligt!

Förövrigt så såg jag halv åtta hos mig igår. Det var i Visby. Och jag fick cravings att åka och hälsa på bästa Ida! Men det får bli när uppsatsen är inlämnad. Fröken på ön har en del att stå i hon med. Så tror vi skulle ha en toppenweekend när vi slapp tänka på annat. Så Ida, vad säger du? När har du inlämning? När vill du ja besök?
2010-04-21
 20:48:15

Monark

Just nu sitter jag nöjd och förväntansfulld i soffan med tända ljus runt omkring. Väldigt mysigt. Har nyligen fått massera min karl litegrann. Stackarn har fått nackspärr. Han är inte riktigt som jag den där. Jag brukar be om kli och massage var och varannan dag. Men honom får man övertala för att få lägga händerna på. Karlar.

Vad har jag gjort idag då?

Bokat biljetter till the baseballs - check!
Jag, Herman, Evelina och Patrik ska gå och se dom när de spelar utomhus på Katalin i juni! Toppen! Längtar. Jag täånker mig bara ben och strålande sol med en kall i handen. Vad tror ni om oddsen?

Bokat biljetter till Melissa - check!
Eller det står på Evelinas checklista, men en biljett är till mig! Woho! Hennes förra konsert som jag och E var på var magisk. Så kan för all del inte missa den här. En fantastisk tjej det där. Nu fick jag veta att Emelie vill med, jajaja! Två av mina favoriter, följ med!

Fått mig en monark - check!
En glänsande vit kunglighet. Så stark och fin. Den är min nu. Just nu bor hon i min källare. Hon ska få sig en vajer så hon kan vistas ute bland folk utan att jag blir alltför orolig. Hon är min lilla pärla. Och skiftar faktiskt i pärlemor, som Herman så fint sa.,


Nu har jag lutat mitt huvud i Hermans stora varma hand. Inte så skönt för nacken, men hög mysfaktor.
Jag har också fått en del gjort med uppsatsen. Skickade min metoddel till handledaren igår och fick svar idag. Var bara lite till som behövdes lägga till. Skönt att få ett bra omdöme, om än bara på en enda del. Men har fått en hel del gjort på teorin. Så än finns det hopp!

I morgon har jag grejer att styra upp. Sånt som man kan få lite pirr i magen av. Förväntan och nervositet. Allt på samma gång. Berättar mer någon annan gång.

Nu ska jag lägga mig i ett varmt knä och bli pillad i håret samtidigt som vi tittar på Simon och Thomas. Jag bara älskar alla inredningsprogram. Mer, mer, jag vill ha mer!

2010-04-21
 09:47:32

Lifehouse!

Som av en slump upptäckte jag igår att Lifehouse ska spela i Groningen i september! Vilken grej!
Jag och Evelina har velat se dom sen 2004 typ. Men de behagar aldrig pallra sig till Sverige. Och USA har känts lite väl långt enbart för en konsert liksom. Men nu är det ju rimligt att köra på en weekend och se dom spela. Vilken grej! Hoppas att det blir så. Vi får se till att det blir så. I love! Nu sitter jag och väntar på att Eve ska svara på om jag ska boka tickets till the baseballs på Katalin i sommar. Kul att det händer lite grejer :) Sen Melissa i augusti. Älskade Melissa. Hon var ju outstanding när vi såg henne sist, så mer är gärna en gång till.

I helgen ska jag och min karl och hans föräldrar på standup i Västerås. Big Comedy! Ska bli mycket trevligt.
Vi fick ett ryck och ville hitta på nåt, och det ville dom med och vips så hade vi biljetter. Spontanitet när det är som bäst!

OCH förresten! Vad fick jag i present av ovannämnda föräldrar? MASSAGE! Oh yes! Så på fredag ska jag få massage. Älskart! Snacka om lyx.

Nej hörrni, nu ska jag skriva vidare om poststruktrualism och så småningom gå vidare in på identitetsbyggande.
Laters!
2010-04-20
 11:45:13

Datorstrul

Exakt hur irriterande är det inte när teknik inte fungerar som den ska!?
Man, läs jag, är hur beroende av mobiler, internet, datorn, you name it, som helst. Och när något av dessa inte fungerar som det ska uppstår en viss panik! Min dator valde för ett tag sen att bli helt svart och stänga av sig flera gånger i rad. Halvkul när man just spenderat en timme på att söka efter information som jag hade uppe i olika länkar. Gaah! Hade inte hunnit spara ner allt, och såklart så ville inte vissa av fönstrerna samarbeta med mig när jag försöka återskapa tidigare session. Gah igen. Men så kan det gå!
Så vad har jag lärt mig nu? Spara spara spara!

Hittade i alla fall en vettig artikel. Yes! Så den bidrog finfint till resonemanget. Det tackar vi för. Alla framsteg är bra framsteg just nu. Har en hel del kvar att göra på den här förträffliga uppsatsen. Ska försöka skriva ihop det jag har i min teoridel snyggt nu och skicka in den till min handledare så att jag vet om jag är på rätt spår. Men det känns som jag har rätt bra grejer faktiskt. Bara den där svåra analysen att ta tag i sen.. Resten skriver typ sig själv. Skulle behöva inkassera minst ett personligt brev till också för att det ska bli något bra av det här.

Back to work!

2010-04-19
 12:33:17

Present!

Jag håller på och fotar för fullt här hemma. Märker nu att det är ju inte bara att lära sig kameran som står på schemat, utan även nåt bildredigeringsprogram. Man vill ju gärna kunna göra bilderna ännu finare! Men det är helt sjukt vad fina bilder det blir. Jag är såååå glad!

Av Lisa och Ida fick jag ett litet lyxkit. I love! Jag älskar krämer och grejer. Speciellt i så fina burkar



                
Snitsigt va? Bildkollade. Oh yeah.

2010-04-18
 17:04:50

Men hallå!

Vilken jäkla fest! Vilken helg! Vilka kompisar jag har! Vilken familj jag har! Ja herre min jesus vilken helg.
Nu har jag alltså fyllt 25. Jag är 25. Vuxen i stort sett. Inväntar känslan av att känna mig vuxen. Kommer nog. Kanske.

Gårdagen rusade förbi i ett jäkla tempo. Höll igång från 8 på morgonen och ändå blev det stressigt när gästerna kom. Åsa kom som en räddande ängel och hjälpte till. Hur hade det annars gått kan man undra!
Festen blev lyckad. Mycket skoj hade jag! Och vilka presenter jag fick! Är helt överrumplad. Fick en kamera av mina fina vänner! En systemkamera som jag så gärna ville ha. Vilken grej! Av mamma och co fick jag ett Thomas Sabo armband, ett tårtfat (jippi!), stolsdynor till balkongen och en CYKEL! Gaaalet! En kamera OCH en cykel. Och sist men absolut inte minst, IDA! Jag fick en Idun. Det hade jag ju bara kunnat drömma om! Så himla kul! Där stod hon i sin rosa peruk och var lika glad och söt som alltid! Kunde liksom inte ha blivit bättre.

Emelie och Evelina hade gjort världens finaste film med massa bilder på oss. Och höll ett fint tal. Alla blev superimponerade, inte minst jag! Mamma har sagt minst fem ggr att det var så fint! Och jag fick fina råd om att verkligen vara mån om min två E'n. För vänner som dom växer inte på träd! Mina små älsklingar!

Nu ska jag leka vidare med kameran. Kan fota mina presenter och visa sen. Fick andra härligheter också, men dom spar vi på tills nästa inlägg. :) Puss
2010-04-17
 10:26:00

25!

Idag är ingen vanlig dag för idag är Emmies födelsedag, hurra hurra HURRA!



Den finfina bilden har finfina Evelina tagit! Vilken mästerfotograf!
2010-04-14
 09:06:56

Sol

Solskenspromenad. Gym. Matplanering. Barnvakt åt sötskrutt. Skriva om diskurspsykologi. Mer planering.
Så ser min dag ut.
2010-04-13
 18:44:07

hallå där!

Färgsprakande, fransig och våfflad ska jag vara på lördag. Nämen å så snyggt tänker ni. Jajjamensan lovar jag. Disken slamrar inifrån köket. Det är ett trivsamt ljud. Men som tyvärr hos mig framkallar vissa lathetskänslor. Om han diskar borde väl jag göra nåt vettigt? Fast att jag diskade sist. Mystik.

Nu lyssnar jag på The Cardigans ur vårt nya ljudsystem. Man kan göra allt i den där apparaten. Se på film. Blu-ray OCH DVD. Och lyssna på musik. Och höra min skönsång. Snitsigt värre. Herman är in love. Jag oroar mig för hur min ljusstakesgruppering ska se ut. Vi funderar över olika saker här i livet helt enkelt.

Nu ska jag fixa ihop lite grönsaker till kvällens matintag. Blir hemgjorde burgare med bacon och hickorysås. Som bara är hickory i våra sinnen. I det verkliga livet är det den billigaste barbecuesåsen som fanns. Men det viktiga är vad vi vill att det ska vara. Så då är det så.

Imorn då! Vad händer då undrar ni. Jo då ska vi göra premiär som barnvakter. Huggan here we come! Kommer gå galant. Om vi bryter ihop av pressen kan vi bara ropa på pappa Peter. Han ska bygga badrum en våning ovanför. Så det är liksom en barnvaktning med stödhjul. Men om vi ska visa vad vi går för! Bästa barnvakterna in the whole wide world.

2010-04-13
 16:20:25

Preps

Sitter och väntar på att sista låten ska laddas hem till mitt singstar. Idag har jag fixa Meatloaf, Five, Natalie Imbruglia, Anouk och en som jag glömt som sjunger mmmmmmmmm. Den var svårast. Vi har fått hem våra sladdlösa mickar också. Så jag sjunger in dom kan man säga. Och framför mig på golvet ligger en stor härlig discokula! Vilken fest! Gammal musik och discokulor måste ju vara receptet på en framgångsrik fest!

Nu är det sångdags igen. Tralala!
2010-04-12
 09:35:08

Måndag

Solen skiner som startskott för den nya veckan. En vecka full med händelser. På lördag är det inte en vanlig dag för det är min 25-årsdag, hurra hurra! :) Och som av en slump är det även dags för födelsedagspartaj. Planeringen är i full gång, och i mitt huvud snurrar 90-talet för fullt. Vad hände egentligen? Vad gjorde jag? Vad hade jag på mig? Min mamma tycker inte att det är någon skillnad på vad man hade på sig på 90-talet och nu. Ehh? säger jag. Om man kikar på gamla nittiotalsserier så ser man något annat. Visserligen är det mycket som är modern nu igen, typ tights, stora tischor, jeansjackor, flanellisar och så vidare. Men allt var mer extremt. Och större. Och och och. Man får ta det så långt man vill. Vill man inte klä ut sig, fine gör inte det. Men då är man liiite tråkig i mina ögon. :) Men om man verkligen inte gillar att klä ut sig så slipper man det. Dom som är bjudna vill jag ju ha dit, oavsett klädsel! Ska bli kul att festa till det med mina härliga vänner. Hoppas det är lika fint väder då.

Nu ska jag uppsatsa lite. Har fortfarande inte fått svar av mina lärare, så har tagit saken i egna händer och bara bestämt mig för att det går. Så nu ska jag skriva lite om diskurspsykologi och så är det med den saken. Sen ska jag till frisören och permanenta håret. Allt för 90-talet. Eller ska jag det? Vi får se.

Adjökens gott folk!
2010-04-10
 22:59:02

Myskväll

Ikväll har vi haft en liten myskväll efter jobbet. Tacos stod på menyn och vi fick sällis av lillgåsen.
Mycket trivsamt. Så det har skrattats en hel del framför family guy. Och kikats på en hel del fula outfits. Bra med andra ord. Jag är trött och lite snuvig. Så ska nog lägga mig i sängen och bläddra i senaste elle interiör. Härlig kvällslektyr det där.

För övrigt är idag den vanligaste dagen att fylla år på i Sverige. Måste vara att alla ligger på sin semester. I början när man är pigg och kry. Då kuckilurar man visst hela tiden. Jag känner 3 som fyller år idag. Grattis grattis.

Gäsp gäsp.
2010-04-10
 08:26:49

VG!

Hur skönt är det att jag satte ett härligt VG på min sista tenta? Woop woop!
Fick lika många poäng som en tjej som jag har sett som smartast i klassen. Inte illa pinkat!
Jag är nöjd. :)

Ps. Fick inte bara VG. Var ingen som fick fler poäng. Några till fick lika många, men ingen fick mer. Jag är alltså bland de allra bästa! Woho! Ska bli spännande att se vad som var maxpoäng.

Ps2. Låt mig hållas. Inte ofta jag får skryta om såna här bravader!
2010-04-09
 22:04:28

Hemmafix

Ikväll har vi fixat oss en tavla. Såå fin blev den. Herman och Patrik byggde en träram som vi spände ett snyggt tyg på! I sann äntligen hemma anda så ska ni givetvis få se hur det gick till. Steg för steg. I bilder. Kan det bli bättre?


Här sätter vi först fast ett vitt tyg bakom, för bättre stadga och så att det inte lyser igenom. Ett litet test kan man också kalla det. Och det vart ju helt skrynkelfritt! Jag hade givetvis strukit (heter det så?) tyget innan.



Häft häft! Patrik gillade att häfta. Många häftklamrar gick det åt när Patrik var i farten!




Och så här fint blev det! Nu sitter den på väggen. Men fick inte till någon bra bild på den upphängd. Så det här får duga! vad tycks?



Efter tavelmakandet har vi laddad hem 90talslåtar till singstar. Så jag och Herman sjöng för Patrik och sen sjöng jag lite själv också. Fantastico!

Nu ska vi kolla på Austin Powers!
Ciao bellas!
2010-04-09
 08:31:04

Friday

Jasså, så Mumindalen ska bli en 3d film. Med Skarsgårdsnissarna som muminfamilj. Spännande.
Jag är lite sugen på bio. Är rätt härligt att sitta i mörkret med popcorn i knät och Herman i stolen bredvid. I like.

Idag är det alltså fredag. Vilken märklig vecka. Har gått både fort och långsamt. Hatar när man väntar och väntar på svar från olika håll. Till exempel så skulle jag vilja få tillbaka mitt tentaresultat. Omtentan är liksom på onsdag. så vore ju kul att veta innan dess hur det gick. Jag skulle också vilja få ett annat svar av min lärare. En rätt så väldigt viktig fråga angående uppsatsen. Men svara dåååå! Jaja. Ska försöka åstadkomma lite text idag. Behöver fortfarande ett par brev till, men tror att jag har 2 på gång. Det uppskattas med vänner som hjälper till!Utan er, ingen uppsats, alltså ingen examen för Emmie. Så stort stort tack!

Vad har då den här dagen i sitt sköte? Jo jag ska äta lunch med Jossipossi. Och som sagt skriva lite. Metodavsnittet är målet med dagen. Så mycket jag kan skriva just nu. Sen ska jag ta mig till gymmet en sväng. Känner mig seg i kroppen, men det går nog över i hope. Och vad mer? Mer mer mer? Plantera några fina blommor som vi fick av Hermans mamma. Kommer bli såå tjusigt på balkongen! Och maila ut lite info om partajet. Fullspäckat med andra ord.

Det blir en bra fredag. Bra bra. Kom igen nu med svar jag vill ha. Svar jag behöver. Tack och bock.
2010-04-07
 17:49:17

Spännis

Hellolo!
Vilket träningspass det var. Shit vad tungt allt var. Fattar inte att det är så ibland. Sprang 5km och sen gym i 40 min. Inte fy skam det inte. Gick oväntat bra att springa. Så det var kul! Tänkte bege mig ut o springa några varv runt Österängen nån gång. Hur ska det gå kan man undra. Och det gör jag.

Jag är så rackarns spänd i hela kroppen. Helt sjukt. Skulle verkligen behöva en semester. Ska nog kika runt lite på resor och se vad som finns. Skulle vara underbart att ta sig iväg en sväng med min älskling.

Pastan kallar! Puss
2010-04-07
 14:05:03

weirdo

Hej hå!
Tänkte bara skriva ett par rader egentligen. Vet inte om vad, men känner för att skriva. Synd bara att jag inte känner för att skriva uppsats. Hehe. Jag behöver några personliga brev. Så pleeeease skicka till mig tack! Blir liksom ingen uppsats utan dom. Och hitills har jag bara fått två. Är ingen kvalitetskontroll jag ska göra, utan jag ska undersöka hur man framställer sig själv. Vad görs relevant i texten? Vilka ord används? Och så vidare. Alltså behöver man inte tycka att det är pinsamt att jag ska läsa det. Om ni tycker det kan ni få läsa mitt i utbyte. Mycket spännande.

Jag har något konstig monster som bor i min kropp. Som gör mig extremt trött och trist. Ska iväg och träna en sväng nu och hoppas att det skräms bort. Kanske kan flyta ut med svetten. I'm so fresh.
Ikväll ska jag träffa min darling Annika. En fantastisk tjej. Vi ses alldeles för sällan, men det är lika kul varje gång vi ses. En såndär vän som man kan träffa en gång i kvartalet men ändå berätta allt för. Såna kan man inte få för många av.

Mot nautan! Kom igen. Surprise me och maila ert personliga brev.
Puss!
2010-04-07
 11:35:02

Grattis!

Grattis grattis till nya lägenheten Linda!
Och grattis till mig som får en superbra granne! :)
2010-04-06
 08:50:10

Congrats!

Grattis älskade mamsi! Idag fyller min kära mor 47. Det är inte fy skam. Hennes paket står inslaget och klart framför ögonen på mig.

Imorse vaknade jag med ett ryck. Kallsvettig och jävlig. Känner hur kroppen vibrerar av något. Typ stress. Har varit påskledig alldeles för länge nu märker jag. Dags att åstadkomma en hel del idag. Boken som jag har dragit mig för att läsa ska givetvis lämnas tillbaka den här veckan. Men hallå. Så nu blir det till att panikläsa. Jaja. Tur att det inte är 1000 sidor i alla fall. Hoppas nu att panikkänslorna lägger sig när jag skrivit en del. Annars får Herman bota mig på nåt annat sätt.

Nej hörrni, nu jäklar ska jag plugga! Skriva så att tangentbordet glöder. Och sen blir det någon form av träning, och ikväll blir det födelsedagsmiddag hos mamma.

Puss och hej, leverpastej!
2010-04-05
 13:07:15

Easter

Påsk påsk påsk. Mycket mat och massvis av godis har det blivit. I lördags spenderade jag dagen i typisk desperate housewife-anda. Bakandes i mitt finfina rutiga förkläde. Toscakaka och kladdkakemuffins blev det. Blev helt okej för att vara första gången må jag säga. Ska testa kakorna på Evelina och Patrik ikväll. Blir ju traditionell måndagsmiddag ikväll efter träningen.

Nu ska jag gå och steka lite korv och käka makaroner till! Det var inte igår jag åt det kan jag lova. Vart en hel del sånt när jag bodde själv, men nu blir det mer seriös mat ;) Samboemmie. Men i lördags var vi faktiskt ute till stängning! woho! Inga toffelpoäng där inte! Mer om det i ett annat inlägg.

ciao!
2010-04-03
 10:21:45

Farsan

Igår var vi och såg Farsan med Eve och Patte. Mycket fin och rolig film! Den var extremt rolig vissa stunder, jag skrattade så tårarna sprutade. Några tårar letade sig också ned för min kind av sorg. Det var massvis av kärlek. Ibland skämdes jag. Den hade med andra ord en hel del i sig. Allvar och glädje. Jag gillar den skarpt!

Innan dess var vi på Bullit och tog en öl. Där såg jag en kille som var jättekär i mig på högstadiet. Haha. Vilka minnen. Mest så känner jag mig elak när jag minns. Men man kan liksom inte vara kär i alla.

Idag har jag lite ont i halsen. Attans! Men påskmust och godis botar säkerligen det här fjantiga försöket till förkylning. Nu ska jag pallra mig iväg till Kvarnen och hämta ut ett paket till mamsi, och inhandla ingredienser till mina kakor som ska bakas. Jag blev efterrättsansvarig för kvällens påskmiddag.

Förresten. Lite jobbigt. Mammas ena bilnyckel har varit borta länge länge. Och jag har mycket bestämt hävdat att vi minsann inte har den och att hon ska sluta skylla på oss. Ehhh.. Hittade en jacka igår som jag trodde att jag inte hade använt.. Jo men alltså det låg visst en nyckel där i. Faan! Så nu måste jag alltså erkänna att jag är skyldig. Attans. Nu kommer jag få äta upp det här i år framöver. Min mor har en tendens att håna en om sånt här. Hehe. Hoppades på att min ipod skulle ligga i innerfickan. Men sån tur hade jag inte. Däremot 150 kronor. Tack och bock, kom gärna i flock.

Mot affären! Glad påsk mina små kycklingar!
2010-04-02
 14:17:39

Hurtbullar

Ja idag har vi varit riktiga hurtbullar.
Gick upp tidigt i morse och kikade Saltkråkan och nyhetsmorgon.
Sen tog vi oss i solskenet på en timmes lång powerwalk. Var superhärligt! Promenaden tog oss till gymmet där en timme power väntade. Och vilken timme! Kan ha varit det jobbigaste någonsin! Vilket jäkla tempo! Höll på att bryta ihop hur många gånger som helst. Tungt som attans! Blev lite chockad över de andras val av vikter. Var bara två av killarna som tog mer än mig, varav en var Herman, och ingen tjej. Snacka om muskelemmie! Förstod när passet hållt på en sväng varför. Men kom igen tjejer, lite väl lite vikt! Man kan ju inte köra ett helt pass med bara 5kg på stången! Piiinsamt. ;)

Nu ska vi åka till Hermans sis o fika! Pussohej
2010-04-01
 09:22:54

Today

is the day. Idag ska jag åstadkomma en hel del är det tänkt. En hel del tankeverksamhet som hör och häpna inte rör skola! Det med förstås, men mest annat. Flum flum. Ska bestämma mig för vad jag ska baka till på lördag. Mamsen ville ha hjälp av en sådan fantastisk konditor som mig! Hoho, vad kan det tänkas bli? Sen ska jag ha en date med en surtant som ska visa mig föreningslokalen. I sure hope it's ok. Vore sååå skönt att slippa ha hemma. Har liksom bara en klocka kvar, och den behåller jag gärna. Sen måste jag skriva en önskelista. Vad önskar jag mig egentligen? Mest massa dyrgripar. En sak jag önskar mig är att Ida ska kunna komma på festen! Så hennes jenasväst inte finns i onödan. (och för att jag så gärna gärna vill ha min bästis där!)  Sen ska jag sammanställa en lista med tips till 90talsfesten. Jag tror minsann att mina gäster kan behöva lite tips. Jag behöver tips. Vad fanken ska jag ha på mig? Gaah. Har många idéer men kommer inte till avslut.

Nej, nu väntar ett berg av disk. Som jag har längtat! Disk disk. Och lyssna på nittiotalsmusik till! Sen ska golv mätas och mattor inhandlas. Herman vill även kolla på ljudanläggning. Kan bli en dyr dag. OCH, så ska vi köpa massa godis. För nu är det påsk! Och då får man grisa i sig godis. Ska köpa ett par ägg åt mina päron. Och så ska jag och Herman köpa ett till oss. Så får vi det godiset vi själva vill ha. Ooooromantiska, o yes. Men han kanske kan få en annan liten överraskning. O yes.

Btw så äter vi svenskar 17kg godis om året. Hur äckligt är inte det? Det är tydligen dubbelt så mycket som medeleuropén. Galet mycket. Aldrig att jag äter så mycket. För då räknas inte ens chirre och popcorn.
Slutsvamlat för mig. På med diskhandskarna!