2008-12-26
 11:30:45

Patong

Hello!
Nu ar vi i Patong, Phuket. Lamnade Tonsai en dag tidigare an planerat. Vaknade pa juldagen och tittade ut pa en tokgra himmel som bara skrek ut att det var resvader. Sa vi packade ihop vaskorna och delade en long tail boat med Linda och Kyle till Ao nang. Dar tog vi en taxi till Immigrations for att forlanga vara visum. Men nix pix, det gick inte. Thaimongona har andrat sina visumregler sa det enda vi kan gora ar ett visarun. Vi maste alltsa lamna landet enbart for att fa stanna lagligt i landet de tva sista veckorna. Kasst. Vi spenderar ju pengar och gynnar landet, men ar inte valkomna. Skitland! Da blev vi arga pa Krabi och tog en buss till Phuket. Nar vi kom till busstationen skulle bussen precis ga. Bra tajming om man skulle ha atit frukost eller lunch och haft mer an 1 dl vatten med sig. Men sa var inte fallet! Sa nar bussen stannade i Phuket 3.5h senare runt fyrasnaret var det aningens energitomma tjejer som begav sig mot mat. Inte helt latt det heller visade det sig, men till slut!

Nar vi rullade in i Patong blev vi positivt overraskade! Man har ju hort sa manga skrackhistorier om alla horor bla, men det ar en bara en stor, turistig stad. Med en stor fin strand (typ grekland beach) valfylld av turister. Perfekt stad for daligt vader, vilket vi har nu. Var sol pa formiddagen, men sen har det vart molnigt.

Motte upp pappa, Camilla och Nathalie idag ocksa. Var trevligt! Ska ses ikvall igen och ata middag. Skont att fa kanna sig lite brun. ;) Svart att tanka sig att man sjalv var sadar blek i borjan! Haha!

Nu ska jag snart bege mig ut pa en upptacksfard pa egen hand. Frida ligger pa rummet med huvudvark. Hoppas det gar over snart.

Kram fran en halvsvettig empolajn


Nickepicke

Nu får man ju lite prestationsångest. Kanske får ta en tur till solariumet innan jag pyser. Ses snart! Tjing


linda

din lilla pepparkaka.. kom hem snart!! PUSS


ida

jesus va ni reser runt. Ni måste älska att åka buss =)

Härligt att du e brun!!

pussssssss


mamma

hej skruttan. Hur har det gått med ert visum. Zorpan har gjort illa sin tass, vet ej vad han gjort. puss puss


ida

kom hem



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: