2010-03-26
 18:08:46

Jeansväst

Loppisen bidrog inte direkt till några fulla kassar.
Ett endaste litet fynd fick jag med mig hem. En jeansväst för en tia. Blir perfekt till min fest!
Känns extremt 90!

När jag lämnade Evelina i bilen hade jag just beklagat mig över att jag inte skulle orka träna. Att det får bli lördag och söndag istället. Men på väg upp för trapporna hann jag ändra mig, så jag är nyss hemkommen från ett pass med power och abs. Och sicken glädje när Karin var inhoppare. Så det vart ett dödspass. Lite bättre än inget alls skulle jag säga!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och löddra in mig med min nyinköpta duscholja. Vi tog en tur in på apoteket och köpte en dyr olja till mig. Är så förbaskat torr, så det klias något omänskligt i vissa byxor. Mycket märkligt. Så hoppas på att oljan ska funka. Så att jag kan använda mina snygga svarta pants. Nej, in i duschen och sen iväg på dejt med mina lovely cousins. Moa, Hanna och Madde och jag ska käka någonstans. Var det blir återstår att se. Skulle önska Plock, men det lär vara dödsfullt en kväll som denna.

Adjöken!


Evelina

Bra där, Önskar att ja också orkat. Men blev slappt i soffan istället. Kram



PUBLICERAT: 2010-03-26, 18:37:28 | URL: http://evelinastahlens.blogg.se/
ida

jag klippte av ärmarna på en gammal jeansjacka för ett tag sen, trodde den skulle bli ett coolt nytt plagg. jag hade fel. den blev en typisk 90talare, ful som stryk så tror nog inte jag kommer använda den. OM, jag säger OM, jag inte kommer på din fest. För då kan den ju åka på! Tack för tipset ;)



PUBLICERAT: 2010-03-27, 17:46:05 | URL: http://infotillenkunglig.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: