2010-05-13
 10:22:33

En extra helgdag

Ja det är inte fy skam. Fick mig en välförtjänt sovmorgon i morse. Vi gick inte upp förrän efter nio. Såå skönt att få ligga kvar och mysa lite, istället för att smyga upp och se Herman ligga kvar och ha det bra :) Härligt att få äta frulle tillsammans, och ja, det var helt enkelt en härlig morgon.

Igårkväll var vi hos familjen Ljung Löwenhoff. Det bjöds på smarrig mat och gott vin. Mycket trevligt var det! Måste göras oftare. Och vi vet ju vad som händer om man inte bjuder tillbaks inom en rimlig tid.. ;)

VARNING! Nedan följer tråkigt uppsatssnack!
Nu ska det här skrivas uppsats. Har en liten planering att följa för dagen. Inledning ska skrivas, tidigare forskning ska göras helt klar, metodkapitlet ska utvecklas med lite mer härlig information och kanske något mer ska göras. Tänkte att det är skönt att ta typ hälften i taget. Så kan jag ta analys och slutsats att göra helt tipp topp på lördag, och språk och småpill på söndag. Känns som en rimlig plan. Hoppas jag.. Det är ju trots allt inte slutgiltig inlämning nu i veckan, bara till handledaren. Så känns som det är en bra idé att lämna in till honom i god tid så jag har tid att ändra om han tycker att nåt är kaos.

Så där ja, då är det väl dags att sätta igång. Ska ju bli klar med dagens pass så vi kan golfa. Och städa ur garderoben. Dags att  ta upp sommarkläderna nu :)


Anonym

Haha, var inte menat som ett hot =P Inser nu hur det lät... Sorry ;)



Här pluggas det också, går segt o inte så inspirerad. Men några timmar till sen blir det lite helg. Lycka till. Puss



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: