2010-05-09
 19:08:33

Ompysslad.

Nu sitter jag hemma hos mamsi och lyssnar på mamma och Jocke som sitter och har sig i soffan. Fnissar och kikar på grejer på nätet typ. Jocke har ny mobil,så den kan man ha kul med! Fotas och grejas. Härligt. Kan inte minnas när jag var här ensam med dom sist. Eller jo, på julaftonskvällen. Är rätt trevligt måste jag säga. Alltid lika härligt att komma till en färdiglagad måltid och sen bli lite ompysslad. Har suttit här och skrivit på min analys. Det börjar ta sig nu. Nu är huvuddelen av analysen skriven, men den behöver givetvis omarbetas. Men det är väl det man har pendlingen till? Perfekt att sitta och läsa uppsats och jobba med omformuleringar.

Den här helgen har varit bra. Men alldeles alldeles för kort. Jag har jobbat bägge dagarna, och igår åkte jag direkt från jobbet till pappa och Camilla ute i Bälinge. Med mig hade jag min prins, och Niclas o Frida väntade där ute. Vi bjöds på en förskräcklig fördrink som jag som av en händelse råkade spilla ut i vasken. Camilla hade fått sprit som det skulle bjudas på. Någon slags grekisk 70%ig brännvin. De hade råkat glömma trycka på etiketten att det var ouzo. Fy fan så äckligt. Drick det med sprite och lime. Det du. Det framkallar typ kräkreflexer även idag. Det sjuka var att det inte luktade det minsta laktrist när vi luktade på den rena spriten, så var inte så lätt att veta att det skulle bli så fel. För det blev det. Den enda som drack upp var såklart bror. Han kan dricka vad som helst han.
Jag har också hunnit träffa Emelie och Evelina. Alltid lika härligt! Ser fram emot många ljumma sommarkvällar med mina tjejor.

Nu ska jag antingen socialisera med mamsi eller skriva lite mer. Längtar efter min karl som är i Västerås också.

Ps. Imorn ska jag hänga med Idun! Wiho!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: