2012-10-21
 10:38:16

Vilken dag!

Igår hade jag äran att spendera 10 timmar med några fantastiska människor. Vi har så otroligt roligt tillsammans. Ett antal hysteriska skrattanfall med tårar som sprutade bjöd kvällen på. Härligt!
 
Äventyret började med att jag klockan 14 infann mig hemma hos Emelie. Där hängde vi lite först, jag, Emelie, Evelina & Linda. Sen var det dags att sätta husmorskunskaperna på prov. Macarones och biskvier bakades. Med blandad kvalitet kan man säga. Men oj vad goda de blev! Nästa gång vet vi några tricks som kommer göra det till ännu större succé. Macaronsen var så tjusiga så, men under frakten blev de lite smått skadade. Men så kan det gå!
 
Efter bakstugan hade vi hemmaspa, men handpeeling, fotbad och ansiktsmasker. Vi provade även på att ligga på spikmatta. Det brändes bra vill jag lova. Herregud. Kunde inte ligga kvar länge alls. Men tror att det kan vara en bra grej!
 
Kvällen avslutades hemma hos Linda & Johan, där killarna stod för matlagningen. Det imponerade! Vi hade många teorier om hur det skulle bli, allt från att de skulle vara fulla och ha beställt pizza, till att de skulle vara nakna med förkläden när vi kom. Verkligheten var desto bättre kan man säga. Till förrätt serverades avokadosoppa med knaperstekt bacon, till varmrätt svamprisotto och kyckling, och till dessert åt vi chokladmousse med hallonsås. Och efteråt åt vi biskvier och macarones och chips och godis. Skaplig matkoma efteråt.
 
Men kontentan av det hela var att det var en alldeles superfantastisk dag. Tack snälla för allt fix inför denna dag, och för alla skratt dagen och kvällen bjöd på. Se fram emot nästa omgång!
 
 
 
 
 


Emelie

Det ar verkligen en toppendag med mycket kärlek! Så bra att du uppskattade den. Puss <3



PUBLICERAT: 2012-10-22, 20:46:19 | URL: http://emlj.blogg.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: