2013-04-26
 20:25:37

Kräkfest

Förra inlägget skulle ha publicerats i tisdags. Och oj vad mycket som hänt sedan dess. Var hos BVC igen i torsdags, på min första dag som ensam med Max. Dagen började stressigt med en liten kille som kräktes mamma i ansiktet så att vi fick bråttom till vår date med Frida & Filippa. Väl där satt vi i solen och hade det bra, och lunchade sen innan det var dags för vägning. Med förhoppning och förväntan om viktuppgång satte jag nästan hjärtat i halsen när han hade gått ner igen. Nu på lägstanivå ever, 2970g. Med remiss till barnakuten i väskan och tårar rinnande ner för kinderna fick jag ringa hem Herman från jobbet. Aldrig att jag hade klarat akuten själv!

Väl där undersöktes det lite hipp som happ i 4,5h. Mycket väntan var det. Alla prover såg bra ut så det vi fick med oss var att han ser frisk ut och är infektionsfri (bra!) och blev beordrade att öka matintaget markant! Från 350-400 ml (på inrådan av BVC) till minst 580. Lite skillnad på en så liten krabat!

Så nu krigar vi på med käket. En del kräk blir det nu när vi trugar i honom så mkt mat, men det allra mesta går ner. Håll tummarna att vågen står på över 3000 i morgon när vi ska dit igen! Och art kräket är normalt och inte något galet. Nojjig och orolig mamma, oh yes.


Emelie

Älskade lillskrutten! Håller tummarna för att vågen visar plus idag!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: