2013-04-07
 11:00:14

Sjukhushelg

Vilken helg det här har varit. Igår började vi ju dagen med en vistelse på förlossningen. Idag har vi spenderat en timme eller så på akutmottagningen istället. Den här gången var det inte för vår egen skull, utan stackars morfars. Vi fick rycka ut och skjutsa morfar till ackis, och väl där väntade vi tills han fick rulla in och bli omhändertagen. Troligtvis har han åkt på vatten i lungorna igen, och magsår på det. Oskönt. Stackarn var alldeles ynklig och medtagen. Är i sådana lägen man verkligen får öva på att vara vuxen. Mamma skulle åka in och ta över om några timmar när han hamnar på någon avdelning och fått hjälp. Krya på dig morfar!

Jag har som vanligt knappt sovit i natt. Trodde att jag skulle somna som en stock efter all spänning igår, men låg och tänkte en massa istället. Kan inte ens fundera på hur det ska bli innan i morgon. Vet ju inte ens om han ligger kvar åt "fel håll". Pendlar mellan att känna (att om han ligger i säte) att jag självklart ska välja snitt, till att jag minsann ska försöka föda ut honom "den vanliga vägen" ändå. Finns ju för och nackdelar med allt. Får göra en lista med för och emot om det blir så att jag ställs inför ett val i morgon. Vi vet ju faktiskt inte ens det ännu.

Nu ska vi snart åka till Stadium och kolla på skor, och sen hem till Hermans sis. Vi ska också packa klart BB-väskan ikväll, för om det blir vändningsförsök i morgon (vilket vi inte heller vet) kan det sluta med akutsnitt. Så då kan det vara bra om vi har grejerna i bilen i alla fall. Mycket vi inte vet just nu, men sånt är livet! Man kan inte alltid planera allt i minsta detalj. Bara att vänja sig vid det. Nu blev duschen ledig, så ajöss!


Emelie

Stickats morfar! Hoppas allt går bra och att han kryar på sig snabbt!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: