2013-02-26
 19:25:06

Tuesday bloody tuesday

Jaha, då satt man plötsligt hemma i soffan. Ensam sånär på en sovande bebis i magen. Att tystnad kan bli så påtaglig. Inte så fett så att säga.

Den här dagen artade sig ganska bra. Jobbmässigt i alla fall. Efter många olika turer så fick jag besked om att sista fyra veckorna inte behöver spenderas i galenskap. Skönt.

Sängen vi beställde från Jollyroom är numera avbeställd. Vi tyckte att 7 veckors leveranstid var lite att ta i. En borttappad säng och body, ett virrvarrr av mail och oklara besked fick oss att tappa humöret med den där sajten. Av tre beställda saker fick vi ingen. Och nu är det tjaffs om huruvida jag har betalat kalaset eller inte. Hoppas att kvitto, mailbevis och kontoutdrag ska få slut på det här ärendet. Vill hemskt gärna ha tillbaka mina pengar så att vi kan köpa sängen från en annan sida som lovar att skicka paketet samma dag. Känns lite mer lovande. Annars får fasen lillkillen sova i en byrålåda. Hur jäkla svårt ska det vara liksom? Från leverans inom 2-5 dagar till att vänta i 7 veckor. Inte så intressant va. Att vi här hemma sen måste bråka om det hela är ju inte heller så jäkla värt. Så det är status här hemma. Tom lägenhet med bråk i luften. Så jäkla avslappnande slut på dagen.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: