2013-03-17
 17:46:24

Lock

Sitter i soffan i halvmörkas och paddan i knät. Har lock och lite ont i öronen, men framförallt en festlig huvudvärk.. Försökte vila bort det, men det ville sig inte. Inte än i alla fall.

Idag har vi hunnit med en tur till ikea. Inhandlade täcke till lillen, en pall och tyg. Pallen tänkte vi kan vara bra att ha till jag får värkar bland annat. Man rekommenderas att duscha varmt för att lindra smärtan lite, och då kanske man inte orkar stå upp allt för länge, kan också vara bra att ha sen när det är dags att bada lillen. Lite skönare att sitta ner om baljan står på golvet.

Sen var vi och hälsade på Hermans sis med familj. Lek med grabbarna och fika. Erik ville mest leka med mig, och bli upphissad i luften och ber på golvet och hej och hå. Svårt att förklara för en liten att man inte orkar så mycket, så det var bara att köra på. Han blev ju så ledsen när jag satte ner honom och så kan vi inte ha det! Vi fick med oss lite grejer hem också, en bärsele, ett vagnparasoll och en amningskudde. Så har några syprojekt på g nu. Sängfickor och fodral till amningskudden, och så ska vi pyssla lapptäcken här en vacker dag också. Jag och Evelina rekade tyger igår, så nu måste vi bara bestämma färg och så innan vi slår till.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: