2010-05-31
 21:07:16

Oh yeah.

Här är jag. Tidernas sämsta bloggare.
Livet kom emellan och bloggen lades på is.
Sitter och läser statusuppdateringar på fejjan. Fasiken vad många som har haft sista lektionen, sommarlov och allt vad det innebär. Snart snart snart är det även min tur. Att ha sista seminariet ever. Förhoppningsvis då. Uppsatsen måste bli godkänd, och sen ni. Då tar jag examen. En dubbelexamen för att vara exakt.
Om jag längtar? Oo ja.
2010-05-21
 21:59:34

What a day.

Ja oj vilken dag.
Började dagen med att skriva uppsats. Hetscykla till tåget och snacka skit med Frida.
Visar sig att tjejen bredvid oss också jobbar på Robur. Coincidence.
Knallade till jobbet i strålande sol och var allmänt nöjd. Anlände samtidigt som Kalle. Otippat. Han var vaken.
Jobbade på i godan ro med tusen olika projekt. Fick damp på alla papper och beställde lite kontorsinredning.
Blev jagad, via telefon av min handledare. Eller ursäkta, dumgubbe till handledare.
Ja tack UU för Irving. Tack så mycket. Klump i halsen och dimmiga tankar.
Hetsåt lunch och skrev uppsats på jobbet. Chefen frågade om jag inte skulle ha rast. Uppsats svarade jag.
Jobbade bort den mesta av negativa energin. Fick lite mer genom att tänka på annat.
Fick uppmuntrande sms. Ida skänkte sol i sinnet och pepp från lillen.
Svettig tågresa med skrikande unge. Hem. Andas. Svälj. Andas. Svälj.
Lyckades lugna mig något och har producerat lite mer text. En sida till och lite piff i morgon förmiddag.
Sen är det bara att vänta på domen. Låt det gå väl.
2010-05-18
 22:26:38

Golf

Nu har jag precis kommit hem från en runda golf med mina bästa golfare.
Det är så himla trivsamt ute på golfbanan. Bara älskar att vara där ute. Lugnt och skönt. Väldigt mediterande.
Jag gick på handicap, frustrerande att vara bara ett slag ifrån målet, och Herman lyckades med en riktigt ordentlig sänkning.

I morgon är det dags för aw med jobbet. Ska bli kul! Men oj vad olämpligt! Hallå uppsatsspurt.
Jaja, det ska nog lösa sig. Kan inte banga på två aw's i rad. Vad får man då för rykte på jobbet liksom?
Får ser vad min lärare har att säga.

Nej ni, nu ska jag gå och lägga mig. Med en klump i magen som dök upp från ingenstans.
Ibland så känns det som det blir lite för mycket med allt. Men snart snart är den här omänskliga perioden över. Så jag kan hinna med träning, vänner och familj utan att få magsår. Finns många jag skulle spendera tid med oftare, men tyvärr har inte mitt dygn tillräckligt med många timmar just nu. Och då prioriteras roliga saker bort. Förrutom en del golf. Som får räknas som motion och meditation. Det är nog enda stället just nu där jag känner mig helt avslappnad just nu. Mer golf!

Nej ni. Nu blir det Elle interiör och sängen. Puss på er fina ni
2010-05-14
 20:59:25

Kärlek.

Jag tror jag dör. Herman sitter och tittar på bilder på urgosiga kattungar på Blocket. Små små tussar.
Jag fylls av så mycket kärlek att jag tänjs ut. Huden flyttar sig utåt typ. Kärlek till både min älskade karl, och till dom där små lurviga yrvädrena.

Ja, man kan ju alltid få drömma. Tror det dröjer innan en sån där härlig sak blir vår. Vaccin är min gud. Jag önskar att Herman kan bli fri från sin allergi. Helst igår.
2010-05-14
 20:53:55

Klämdag.

Idag var det klämdag. Jag trodde att det betydde ledighet när man är kontorsråtta. Men inte då.
Jag fick jobba. Men jisses vad det var lugnt! Knappt några där. Men jag och Kalle satt och skrattade och hade skoj, så det var ju bra. Och en aw nästa vecka är inbokad. Marcus hade hört rykten om mig och shots, vilket lät oroväckande. Inga after work shots tack och bock. Tydligen ska jag baka praliner också. Och annat smaskigt. Men det får bli efter uppsatsen. Uppsatsen ja.. Skrev några rader nyss faktiskt. Men sen behövde jag läsa lite, då tappade jag visst orken. Men ska fixa det ikväll.

Igår spelade jag golf med Åsa o Herman. Är sååå glad att Åsa har börjat spela! Var superkul att spela vi tre. Nu ska vi bara värva lite fler kompisar så. Tror nog att Emelie står på tur ;) Vi är ju trots allt tre som kan lura ut henne. Vi lär köra en runda på nio hålsbanan! Är du på? :)

I morgon ska vi skjutsa mamma och gänget till flygplatsen. Ska vara hos henne kvart över sex, så ingen sovmorgon där inte. Sen blir det några timmars plugg och sen golf. Blir 18 hål imorn. Måste ju spela lika bra som sist! Sänkte mig och allt! Herman och jag brukar turas om att spela bra, så blir nog han som glänser.Ska ta med mig kamera och fota lite tjusig  bilder tänkte jag. Ska ju bli riktigt toppenväder!

Nu ska jag skriva några rader till, och sen blir det ett glas flädercider och en skål chips med min sötskrutt.
2010-05-13
 10:22:33

En extra helgdag

Ja det är inte fy skam. Fick mig en välförtjänt sovmorgon i morse. Vi gick inte upp förrän efter nio. Såå skönt att få ligga kvar och mysa lite, istället för att smyga upp och se Herman ligga kvar och ha det bra :) Härligt att få äta frulle tillsammans, och ja, det var helt enkelt en härlig morgon.

Igårkväll var vi hos familjen Ljung Löwenhoff. Det bjöds på smarrig mat och gott vin. Mycket trevligt var det! Måste göras oftare. Och vi vet ju vad som händer om man inte bjuder tillbaks inom en rimlig tid.. ;)

VARNING! Nedan följer tråkigt uppsatssnack!
Nu ska det här skrivas uppsats. Har en liten planering att följa för dagen. Inledning ska skrivas, tidigare forskning ska göras helt klar, metodkapitlet ska utvecklas med lite mer härlig information och kanske något mer ska göras. Tänkte att det är skönt att ta typ hälften i taget. Så kan jag ta analys och slutsats att göra helt tipp topp på lördag, och språk och småpill på söndag. Känns som en rimlig plan. Hoppas jag.. Det är ju trots allt inte slutgiltig inlämning nu i veckan, bara till handledaren. Så känns som det är en bra idé att lämna in till honom i god tid så jag har tid att ändra om han tycker att nåt är kaos.

Så där ja, då är det väl dags att sätta igång. Ska ju bli klar med dagens pass så vi kan golfa. Och städa ur garderoben. Dags att  ta upp sommarkläderna nu :)
2010-05-09
 21:49:16

Hemma.

Nu har jag kommit hem till Alrik. Sitter och myser med Herman i soffan och kollar på Wallander. Kvalitetstid.
Imorn blir det upp i ottan. Tänkte försöka mig på lite morgonmotion om det inte är allt för dåligt väder ute. Såg att det fanns stepup på torsdagmrogon också, skulle kunna vara nåt. Får se till att bli en morgonmänniska helt enkelt.
Nu ska jag borsta tänderna och pussas med min karl. Har en trevlig dag att se framemot i morgon. Kanske kan tänkas få en egen plats på jobbet :) Trivs himla bra får jag säga. Verkar vara ett trevligt gäng på det där stället. Och efter jobbet ska jag träffa en favorit. Fina fina Idun.
2010-05-09
 19:08:33

Ompysslad.

Nu sitter jag hemma hos mamsi och lyssnar på mamma och Jocke som sitter och har sig i soffan. Fnissar och kikar på grejer på nätet typ. Jocke har ny mobil,så den kan man ha kul med! Fotas och grejas. Härligt. Kan inte minnas när jag var här ensam med dom sist. Eller jo, på julaftonskvällen. Är rätt trevligt måste jag säga. Alltid lika härligt att komma till en färdiglagad måltid och sen bli lite ompysslad. Har suttit här och skrivit på min analys. Det börjar ta sig nu. Nu är huvuddelen av analysen skriven, men den behöver givetvis omarbetas. Men det är väl det man har pendlingen till? Perfekt att sitta och läsa uppsats och jobba med omformuleringar.

Den här helgen har varit bra. Men alldeles alldeles för kort. Jag har jobbat bägge dagarna, och igår åkte jag direkt från jobbet till pappa och Camilla ute i Bälinge. Med mig hade jag min prins, och Niclas o Frida väntade där ute. Vi bjöds på en förskräcklig fördrink som jag som av en händelse råkade spilla ut i vasken. Camilla hade fått sprit som det skulle bjudas på. Någon slags grekisk 70%ig brännvin. De hade råkat glömma trycka på etiketten att det var ouzo. Fy fan så äckligt. Drick det med sprite och lime. Det du. Det framkallar typ kräkreflexer även idag. Det sjuka var att det inte luktade det minsta laktrist när vi luktade på den rena spriten, så var inte så lätt att veta att det skulle bli så fel. För det blev det. Den enda som drack upp var såklart bror. Han kan dricka vad som helst han.
Jag har också hunnit träffa Emelie och Evelina. Alltid lika härligt! Ser fram emot många ljumma sommarkvällar med mina tjejor.

Nu ska jag antingen socialisera med mamsi eller skriva lite mer. Längtar efter min karl som är i Västerås också.

Ps. Imorn ska jag hänga med Idun! Wiho!
2010-05-05
 20:55:44

Fint ska det va

Så här fint och gott åt vi när vi firade mig ett par söndagar sen. Glassbuffé bjöds det på. Med banan, jordgubbar, såser, marräng och grädde. Tjusigt och finfint.
2010-05-05
 13:30:30

I'm kinda busy.

Hej hej hej!
Idag har jag äntligen känt lite motivation. Wiho! Har faktiskt producerat en del bra analys. Känns väldigt bra ska ni veta. Jag jobbar helt enkelt bäst under press! Jag är mör som tusan i mina ben idag. Spinningen igår satte sina spår kan man säga. Lär få släpa fram benen på golfbanan i eftermiddag.

Men först ska jag producera lite lite text till. Sen blir det blomsterinhandling till vår balkong och sen ska jag sälja en bok i skolan. Myckte skönt att bli av med vissa skolböcker. Kön och organisation. No thanks.

Här kommer några tjusiga pics. Måste bli bättre på det här med bilder. O ja. På bilden längst upp till vänster ser ni en lyxig fika som vi hade här om sistens. Kakbagaren Ida har gjort smarriga och tjusiga kakor. Notera hur väl det matchar.

2010-05-04
 22:29:58

Jag skäms.

Jag skäms över mitt dåliga bloggande. Vilket gör att jag bloggar ännu mindre. För att jag har liksom inget intressant nog att skriva. För då får jag dåligt samvete över att jag inte skriver uppsats.
Så där har ni det. Japp. Fattig bloggning pga, ja vette tusan.

Men grattis bror, idag blir du stor!