2013-07-17
 07:57:38

Triss i fötter

Igår var en himla härlig dag. Så härligt med sommar! Jag och Max spenderade dagen i gamlis. Jag passade på när barnpassning fanns och tränade ett benpass på gymmet. Börjar få lite träningsvärk känner jag. Sen cyklade jag tillbaka och blev serverad grillad hamburgare till lunch och sen rullade dagen på. Läste ut min bok och tog det väldigt lugnt. Max var väl uppassad ändå kan man säga.

Idag blir det något så ovanligt som träning igen. Länge sen jag körde två dagar i rad! Frida & jag kör favorit i repris och vaktar våra små skatter så att den andre kan gymma. Hoppas de är lika snälla som sist!

2013-07-14
 19:51:10

Lovely love

Igår var en riktigt härlig dag. Vi tog vårt pick och pack och åkte till Mosta. Sär spenderades dagen med trädgårdshäng, god mat och trevligt sällskap. En riktig semesterdag. På kvällen satt jag och Herman på balkongen med varsin öl och pratade om framtiden. Älskar att kunna sitta med mannen i mitt liv och smida planer för vår lilla familj och drömma oss bort lite.

Nu sitter jag i soffan med en sovandes bebis i famnen. Vår lilla kille som fick feber av vaccinationssprutorna. Nu är han frisk men trött. Tror värmen igår tog hårt på honom för idag var han trött! När till och med nappen är halvvägs ute är man en tröttis! Nu ska här kramas vidare.

2013-07-12
 15:32:35

Ett kvartal

I ett helt kvartal har jag varit mamma till världens härligaste kille. Och vad jag älskar det! Är så otroligt mysigt och kul med en så glad liten kille som älskar en tillbaka. Min lilla solstråle! Nu ligger han i vagnen och sover. Har vaccinerats idag. Vilken pärs! Han tyckte inte det var toppen direkt om man säger så. Nu hoppas jag på att vi slipper feber och att Max inte får allt för ont. Har köpt Alvedon utifall att.


Nu ligger jag i solen hos mamma och chillar. Inte alls fel! Herman ska golfa, så jag tog mitt pick och pack och knallade hit. Fullpackad vagn med babysitter och allt. Här ska det grillas ikväll. Gäller att ta tillvara på de här härliga sommardagarna. Nu ska jag passa på att njuta av att kunna ligga här, för man vet aldrig när Max vaknar och vill kramas!

2013-07-09
 16:07:29

Kalasfint

Vilken dag vi har haft! Jag och Max har hängt med Frida och Filippa i St Perkyrkans trädgård hela dagen. Superhärligt! Kändes som en riktigt härlig semesterdag. Max verkar helt utslagen idag. Vet inte om det är värmen eller om han tar igen sig efter gårdagens utflykt till Stockholm. Nu sitter han och sover i babysittern den lilla skrutten.

Ikväll ska vi äta picknick i stadsparken med samma sällis som vi haft idag, inklusive våra killar. Ska bli mysigt! Jag har precis shoppat loss på ebay. Köpte lite smått till Max namnkalas, så vi får hoppas att allt hinner dyka upp i tid, kan ju ta ett tag när man beställer grejer från hela världen. Men fint kommer det bli om vi hinner få våra prylar! Nu ska jag plocka upp min lilla pojke så han inte får ont i nacken.
2013-07-03
 13:17:35

Träning

I måndags tränade jag ett ben/rumppass hemma i lägenheten. Hittade en blogg med bra hemmapass. Shit pommes så jobbigt det var! Har sjuk träningsvärk såhär dag två. Och vad passar då bättre än att skaffa lite ny? Mamma ska hänga med Max så kan jag cykla till sats (är i gamlis) och köra ett pass! Blir blandad överkropp, men fokus på rygg & axlar tror jag. Blir bra. Känns skönt att komma igång. Vardagsmotion får jag gott om med alla promenader, men styrketräningen har legat på is. Hoppas på att få till två gympass i veckan, känns rimligt. Och ett ordentligt hemmapass. Blir bra. Lite planka & knip kör jag ofta när Max ligger i gymmet. Så hänger vi på samma nivå liksom.

Nu ligger min skatt i min famn och kämpar emot sömnen. Men han verkar ha kastat in handduken nu och inser att en tupplur är rätt skön!

2013-07-01
 09:34:42

Sista junihelgen

Hej vad fort det går. Dagarna flyter ihop och flyger iväg. Mycket hinns med samtidigt som många timmar spenderas i soffan gosandes med min vackra son.

I helgen var det namnkalas för lilla Filippa. Hon var sockersöt som alltid i tjusig klänning och hårband. En solig och fin dag fick vi i mammas trädgård. De hade fixat så fint med ballonger och god mat och en herrans massa små kids. Mysigt!

Igår försvann dagen allt för kvickt. Vi hann mest bara tvätta, ta en promenad och hänga i gamlis.

Nu sitter jag med en sovande liten skatt på armen. Känner en svag kramp i axeln smyga sig på, men han är så gosig så passar på att ha honom i min famn lite till. Tänk att så mycket kärlek ryms i en så liten förpackning.