2012-08-31
 22:57:27

Multitasking

Målar naglarna i sängen och fipplar med telefonen. Måste vara effektiv inför i morgon. Herman snarkar som en gammal gubbe bredvid mig, så får se om jag lyckas somna!

2012-08-31
 19:27:15

Jobbfest

Nu är vi hos chiefen på jobbfest. Middag och tipsrinda avklarat. Nu blir det tårta och sen nån mer lek. Men det blir tidig hemgång, har liksom lite småpill kvar till i morgon.

2012-08-29
 22:44:01

Maskinen

Maskinen på Flustret ikväll med Eve, Pat & the Herminator. Sjukt bra drag och jäkligt pepp. Tänk om man hade varit ledig i morgon. Då kunde vi hängt kvar, tagit några kalla och lyssnat på Pandora. Men jobbet kallar så det fick bli hemgång. Känner mig extra laddad inför helgen istället. It is gonna be legendary!

2012-08-29
 07:28:21

Morgonpass

Så var dagens träning avklarad. Rygg, axlar och en skvätt mage blev det. Gick över förväntan! Var lite orolig för mina förkylningsspöken, men det kändes bra.

Igår pysslades det för fullt på Alrik. Och efter en natts sömn kom jag på bra grejer till på lördag. Bra grejer det här med sömn. Måste nog anteckna det hela så jag inte förtränger det braiga.

Och just ja, ikväll blir det maskinen på Flurran! Festligt värre!

2012-08-27
 20:21:17

Bröllis

Nu sitter jag med en kopp chaite och myser under en filt. I knät har jag laptopen (som so far har hållit, peppar peppar..) som jag knappar på för fullt. För varje dag som går trillar ytterligare en pollett ner angående toastandet. Många småsaker att tänka ut. Men det är festligt! Lite nervöst också. Men det går nog över ganska fort när det väl är dags! Nu ska jag greja lite till!

2012-08-26
 21:29:53

Myshelg

Har haft en väldigt härlig helg. Igår var det spa och uppladdning inför nästa helgs bröllop. Evelina och jag bjöd ut våra fötter som tilltugg till några galna firrar. Kittlades och vibrerade gjorde det.
Sen hade vi riktig tjejkväll med Frida och fixade naglar och gjorde ansiktsmask. Mysigt!

Idag har det fixats inför bröllopsfesten. Är minsann lite nervös inför hedersuppdraget att toasta. Man vill ju liksom bara att kvällen ska bli så bra som bara är möjligt. Vi kommer göra vårt bästa och hoppas på att nerverna håller låg profil. Tror och hoppas att det kommer gå bra!

Nu ska jag läsa min tegelstensbok innan jag somnar. Får lite sovmorgon i morgon då jag ska till tandis. Inte så värst att jag åt vitlök, men jag försökte putsa munnen så bra jag kunde. Får gå på den några gånger i morgon bitti så kanske jag slipper skämmas!

God natt min skatt!

2012-08-25
 11:22:23

Svennis

Nu är grabbarnapå svensexa. Skjutsade bror och Herman i morse, med bilen full av öl och luften full av förväntningar. Cyklade nyss på ytterligare en leverans och fick träffa hela gänget precis innan de skulle kidnappa Patrik. Fy fasen vad kul de kommer ha! Längtar tillbaka till möhippan och är minst sagt lite avis. Men min dag kommer inte bli fy skam heller, om än lite lugnare. Ska på spa med Evelina och bli gnagd på av fiskar, och sen tjejkväll med Evelina och Frida. Kommer bli precis hur bra som helst!

2012-08-24
 20:05:58

Happy happy

Så jäklans mycket kul framöver. Först ut är bästa Evelinas bröllop. Så mycket roligheter under den dagen. Sen vankas det fest varje helg september ut. Bara att hålla ångan uppe!

Har varit mycket jobb den senaste tiden, vilket strålande nog (not so much) resulterar i att jag är sjukt trött i slutet av veckan. Alltså är jag parkerad i soffan. Med en kall dipp i kylen. Fett nice.

2012-08-21
 07:27:09

@sats

Den här tisdagen inleddes med ett gympass på sats. Bröst, rygg och axlar fick sig en rejäl omgång. Snart bär det av till jobbet för en ny dag med upplärning av min nya kollega. Kul med sällskap måste jag säga :)

Ikväll blir det middag med finfina brudar. Athen är det vi ska besöka, så kommer garanterat osa av vitlök ikväll. Lovely!

2012-08-19
 10:45:10

Helger är bra grejer det

Den här helgen har varit, och kommer fortsätta vara, så himla lugn och skön. Batterierna laddas för fullt, och jag Känner mig peppad inför nästa vecka med allt vad det innebär.

Igår såg vi grannpatrullen på bio. Märklig film men helt okej. Verkade kanske som att grabbarna i sällskapet skrattade mest. Mysig kväll som började med god mat på Basilico, för att sen på liv och död ta sig till bion. Var massa bilhuliganer i stan och körde runt. Gick knappt att andas!

Idag har vi chillat här hemma. Bakat scones, tittat på nyhetsmorgon och pysslat lite här hemma. Nu ska jag dra med min karl på pw. Om han kan slita sig från datorn!

2012-08-18
 09:47:38

Lördag

Nu är veckan i ensamheten över. Skönt! Att hantera fyra personers arbetsuppgifter helt själv i en vecka tar på krafterna. Men på måndag får jag en ny stjärna till gruppen och om ytterligare en vecka kommer en till. Härliga tider! Så fort de lärt sig ett och annat tänker jag ta lång helg.

Mamsen och jag har pratat om weekend i oktober. Måste börja spana! Och sen har vi pratat om en tjejweekend också i september. Och så är det bröllop på g, massa festligheter och annat som får själen glad framöver. Har nog aldrig haft så mycket roligt att se fram emot som den här hösten. Härliga tider!

Har förlikat mig med att hösten är på ingång. Och vad gör man då? Jo röjer lite hemma och gör fint, och kanske tar en tur till Ikea. Bio ikväll med bror och Frida. Bra lördagsgrej!

2012-08-14
 07:19:26

En god natts sömn sökes!

Varför kan jag inte sova? Kan ni förklara det för mig? Tack och bock. Egentligen vet jag ju att sängen inte alls är invaderad av varken spindlar eller fästingar. But still..

Får tejpa upp ögonen idag!

2012-08-12
 10:20:07

Blåbärsskog

Har precis ätit frukost och ska strax bege mig ut i blåbärsskogen med H och hans föräldrar. På med fina stövlarna och med myggsprayet redo ska vi sondera terrängen. Hoppas att vi hittar en liten svamp eller två också!

2012-08-09
 15:03:07

Varför hoppas?

Det här med förhoppningar och förväntningar kan verkligen ha en baksida. Även fast att det kändes som att jag hade bägge fötterna på jorden blev jag ändå så besviken när jag kom tillbaka till jobbet. Ingenting har förändrats. Samma omotiverade människor. Ger min nya grupp en chans så får det bära eller brista. Är bara jag själv som kan påverka hur jag trivs. Funkar det inte så finns det många andra arbetsplatser!

2012-08-08
 19:50:09

Blomkålsris

Om ni inte redan testad så kan jag varmt rekommendera blomkål som substitut till ris, couscous you name it!

Vi åt det ikväll till en kryddig kasslerrätt. Kassler, champinjoner, paprika, squash och kikärtor i crème fraichesås. Mycket gott! Vi rev ett blomkålshuvud på den grövsta delen av rivjärnet och kokade i ungefär 30 sekunder. En riktig hit!

2012-08-08
 16:42:06

Utelåst

Råkade visst låsa mig ute så här på kvällningen. Typiskt kan man säga. Cyklade till gamlis (för de nycklarna hade jag minsann) men här fanns inga nycklar till alrik som utlovat. Fick mig lite extra motion om inte annat. Herman är hemma om en timme, så slår antingen ihjäl tiden här, eller så cyklar jag vidare till Gränby och strosar runt med mina skavsårsfötter där. Så många valmöjligheter! Fick i alla fall några pussar av Leo. Så något gott förde gamlisturen med sig :)

2012-08-03
 08:38:01

Molnigt

Men jag har sol i sinnet vill jag lova. Trots en dålig natts sömn med en hel drös av märkliga drömmar där alla vände sig emot mig, så vaknade jag pigg som en mört och har varit sjukt effektiv hela morgonen. Ser nu att klockan är 08.30 och blir lite smått chockad över hur mycket jag hunnit med på en timme! När man väl lägger manken till kan det gå undan vill jag lova!

Får lite seperationsångest nu när min korta semester börjar närma sig sitt slut (är ledig fem dagar till så ska inte gnälla) och jag ser att vädret utanför är så makalöst trist. Hoppas dock på en solig lördag så att jag och Evelina kan åka iväg och bada, eftersom det inte blev något av det just precis idag!

Nu ska jag kötta på ännu mer och slänga in en tvätt i maskinen!
Drömmer mig bort med en bild från Gran Canaria i maj.

2012-08-02
 15:26:46

Hundvaktspresent

Tack mamsen! Lyxig kräm och parfym som jag sniffat på länge. Du känner mig så väl!

2012-08-02
 14:46:45

Kafferast

Jag har tagit en liten kafferast i soffan nu. En kopp kaffe framför något oklart på tv. Har prickat av många saker på listan, men har en del kvar. Typ hitta det rackarns cykelkvittot! Hittar alla andra viktiga kvitton. Så typiskt! Ser fram emot att få sola och bada några dagar nu. Hoppas på att få med badsällis i morgon om vädret tillåter. Och på lördag vore det väl festligt att göra samma sak igen :) Herman ska cykla, men nån kompis kanske jag kan hitta! Man kanske skulle spela golf med pappsen någon dag också. Vips så fanns det massvis att roa sig med!

2012-08-02
 09:55:21

Semestermorgon

Vad skönt det var att få sova tills jag ville vakna. Att pyssla lite hemma och sen känna magen kurra. Äggröra och lyxig salami framför Nyhetsmorgon. För att sen pyssla lite till. Ska passa på att ordna lite saker som behöver ordnas, typ leta fram mitt cykelkvitto och polisanmäla min saknade Sofia, städa och fixa och feja. Så får vi se vad dagen har att erbjuda! Träna ska jag ge mig på, känner inte så mycket av halsen nu. Så testar ett styrkepass!

2012-08-01
 20:09:25

Australia

Ligger i soffan och blir klias på benen samtidigt som vi kollar på gränsbevakarna Australien. Vill åka dit igen. När? Ta med mig dit tack! Ok? Idag var jag och Anna på utflykt till Vaxholm. Strosade runt och kikade på fina hus och i affärer och tog en vinlunch. Mysigt! Härligt med dagsutflykter på semestern!

2012-08-01
 09:09:54

Alltså ärligt talat..

Varför har man en app som funkar var femte gång typ? Blogg.se måste ha tidernas sämsta app! Sjukt irriterande. Min funkar inte för trettionde gången i ledet typ.


Sitter på tåget till Stockholm nu. Ska möta upp Anna, och sen ska vi röra oss ut i Skärgården! Mycket mysigt! Hoppas att vädret är med oss!