2010-10-24
 12:58:21

Måleri.

Nu sitter jag här hemma och undersöker om det finns nån liten konstnär inom mig.
Nånting måste jag ju ha ärvt från morfar och Nettan. Eller?
Övning ger färdighet sägs det. Så jag övar för fullt nu jag! Mixar färger och grejar. Skoj må jag säga!
Sen måste jag försöka lära mig att inte vara så självkritisk. Så det är bra på många sätt det här måleriet!

2010-10-24
 11:00:40

Årsdag

Idag har vi bott i vår fina lägenhet i ett helt år. Prick på dagen! Tänk vad tiden går snabbt. Helt otroligt snabbt.
Och ändå är vi inte klara med inredningen och allt småfix. Tar tid det där. Men när vår nya soffa kommer så kommer det bli så fint så fint, det är jag alldeles säker på!

Men gud vad mycket som har hänt på ett år. Mycket har förändrats. Jag har förändrats. Men så är det ju. Jag har slutat plugga t.ex. Och fått jobb! :) Vänskapsrelationer har förändrats, både till det bättre och till det sämre. Men så är livet, det går upp och ner. Huvudsaken är att man vet vart man har varandra. Då gör det liksom inget om man har en svacka. Några resor har också hunnits med. Skidåkning med familjen Blomquist, Köpenhamn med min ängel och Amsterdam med Evelina och Lifehouse. Det var tider det! :)

Nu ska jag söka lite inspiration till min tavla som jag ska måla.
Tjing tjong!
2010-10-10
 10:14:44

Helg.

Hej och goddagens!
Vilken helg det har varit. En av de absolut bästa på länge.
I fredags var vi på AW med en av våra största motparter eller vad man ska kalla det, med jobbet.
Sjukt roligt. Dansade loss som en urflippad freak på Soft. Alla sjuka moves man kan tänka sig, dröp av svett efter det där träningspasset. Jag har för fina kollegor. Så är det bara. En av dom är visst lite förtjust i deo. För han slickade på min. Say what? Är man hungrig så är man!

Igår spelades det golftävling för hela slanten. Vårt dreamteam som levererade helt okej, men inte guld, bestod av lagledaren Blomquist, lillgåsen den supersöta och Bets the man. OJ vad kul det var! Avslappnat men härligt team var vi. Missade på tok för många puttar, men vad gör det i ett sånt lag? Rundan tog närmare 7 timmar. Sjukt. Så efter det var jag inte direkt pigg kan jag lova. Men då bar det av hemåt för snabbfix, och sen iväg till Reginateatern. Jag och Herman såg på Magnus Järvheden som levererade som vanligt. Fantastiskt skoj och mysigt. Han sjunger så mysigt så att han själv får gåshud :)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och bli lite söndagsfräsch. Så ska jag och Herman ta en tur till mio och kika på en soffa som blivit lite utav en favorit. Är detta dagen då vi beställer? Vem vet :)

Sen återstår en del projekt, och trevligt umgänge. Skulle vilja hinna med att träffa mams också. Får se vad som hinns med helt sonika.

Puss och happy sunday!
2010-10-05
 20:29:07

Life is life.

Nu sitter jag nyduschad i soffan och är rätt nöjd. Trots stel nacke och trött och ömt huvud känns livet bra.
Har precis kommit ihåg att hälla i lite linfrön i en skvätt vatten, för att glädja min mage fram över. Ett tungt pass spinning är avklarat, och i skålen framför mig är det en symfoni av rött. Och grönt. Härligt må jag säga.
Nu hoppas hoppas hoppas jag att en viss man gör som jag vill. Och det är faktiskt inte min man jag syftar på.
Åter till Martin Timell och hans gäng!