2012-10-28
 08:55:56

Vilken natt

Fy vilken hemsk natt det här har varit. Gick och la mig tidigt för att jag fick så ont i magen. Vaknade vid 1 och hade vansinnes ont. Var helt övertygad om att diverse hemskheter var på väg att hända. Lyckades lugna ner sinnet lite och somnade till slut om. Idag är jag bara lite öm. Så enligt 1177 behöver man inte oroa sig då. Får lita på det.

Nu kommer min kille hem med frukost! Så ska mata magen lite nu så kanske den blir glader.
2012-10-26
 14:19:57

Tågresa, snö & framtidslängtan

Sitter på tåget till Stockholm nu. Ska bli härligt att hänga med två fina tjejer. Solen skiner utanför fönstret, och en sån hör dag är tåg rätt så mysigt att åka. Sitta och titta ut genom fönstret och fundera på våren.

När jag var ute på promenad i morse började det singla ner små snöflingor. Snö i oktober. Lite tidigt, men ändå fint. Jag gillar årstider. Alla fyra har något bra.

Lyssnar på Petra Marklunds nya skiva och bläddrar i Elle interiör. Har lite svårt att få tankarna att stanna vid finna puffar och lampor. De fladdrar liksom iväg till annat håll. Mycket som händer nu som är så glädjande. Härligheter för mig och vänner runt omkring. Roliga grejer inplanerade, som tjejkväll ikväll, hemlig helg för E&P och Berlin med mamma. Längtar!

2012-10-26
 09:51:05

TGIF

Nämen hur skönt är det inte med en ledig fredag? Sovmorgon, sen frukost, läsa lite i UNT, hänga lite i soffan. FAB!

Långkallingarna är på. Gör mig redo för en kylig pw i höstvädret som plötsligt blev vinter. Lite småtrist väder just nu, hade hoppats på en solig höstdag, men får nog nöja mig med att det inte är någon nederbörd och runt nollstrecket. Med mig i lurarna är Hannah & Amanda, har några olyssnade avsnitt. Blir perfa!

Nu ska jag knyta på mig skorna och ge mig ut. Sen blir det lite fix här hemma innan jag ger mig av mot Jossans och hennes lila sötskrutt.


2012-10-25
 07:04:07

Alltså

Om ni skulle undra så är det fredag idag. För mig i alla fall. Är nämligen ledig i morgon. Ska bli så jäklans skönt!

Hur dagen ska spenderas? Jo du, lugnt och skönt på förmiddagen. En höstpromenad och hemmahäng. Eftermiddagen ska spenderas med Jossan & Siri. Hur mysigt? Helt sjukt härligt. Kvällen ska spenderad med sex härliga brudar som på ett tapasställe. Några av de har jag inte träffat på typ 6 veckor eller så (veckor är min grej numera), så det ska bli kul! Lite sällan att ses var sjätte vecka kan jag tycka, så hoppas det blir oftare framöver.

Nu bär det av till jobbet! Spinning på lunchen blir det. Skönt att underhålla flåset, även om träningen halverats de senaste veckorna. Jag är glad för varje pass jag orkar med. Gäller att lyssna på kropp och själ. Orkar man inte så orkar man inte.

2012-10-21
 10:38:16

Vilken dag!

Igår hade jag äran att spendera 10 timmar med några fantastiska människor. Vi har så otroligt roligt tillsammans. Ett antal hysteriska skrattanfall med tårar som sprutade bjöd kvällen på. Härligt!
 
Äventyret började med att jag klockan 14 infann mig hemma hos Emelie. Där hängde vi lite först, jag, Emelie, Evelina & Linda. Sen var det dags att sätta husmorskunskaperna på prov. Macarones och biskvier bakades. Med blandad kvalitet kan man säga. Men oj vad goda de blev! Nästa gång vet vi några tricks som kommer göra det till ännu större succé. Macaronsen var så tjusiga så, men under frakten blev de lite smått skadade. Men så kan det gå!
 
Efter bakstugan hade vi hemmaspa, men handpeeling, fotbad och ansiktsmasker. Vi provade även på att ligga på spikmatta. Det brändes bra vill jag lova. Herregud. Kunde inte ligga kvar länge alls. Men tror att det kan vara en bra grej!
 
Kvällen avslutades hemma hos Linda & Johan, där killarna stod för matlagningen. Det imponerade! Vi hade många teorier om hur det skulle bli, allt från att de skulle vara fulla och ha beställt pizza, till att de skulle vara nakna med förkläden när vi kom. Verkligheten var desto bättre kan man säga. Till förrätt serverades avokadosoppa med knaperstekt bacon, till varmrätt svamprisotto och kyckling, och till dessert åt vi chokladmousse med hallonsås. Och efteråt åt vi biskvier och macarones och chips och godis. Skaplig matkoma efteråt.
 
Men kontentan av det hela var att det var en alldeles superfantastisk dag. Tack snälla för allt fix inför denna dag, och för alla skratt dagen och kvällen bjöd på. Se fram emot nästa omgång!
 
 
 
 
 
2012-10-20
 09:44:33

35.8%

Lördagmorgon och jag ska kila ner i tvättstugan. Man kan nästan säga att det är en ny tradition här hemma. Skönt att slippa ha en massa tvätt hängandes i lägenheten hela tiden. Ser liksom inte så trevligt ut!

I natt var det inte trevligt att vara jag. Vaknade och hade ont i hela kroppen. Alla leder och i magen. I lederna var det sådär som det brukar ibland, men magen var helt nytt. Stacks och drog och var inte alls skönt. Hjälpte lite av att pressa en kudde mot magen. Googlade lite på det hela, och det verkar vanligt. Kan tydligen vara att några slags ledband ska töja sig när det ska växa och ha sig. Oskönt hur som, men är inte oroad.

Idag blir det äventyr för min del. Ska träffa tre av mina favoriter, Emelie, Evelina & Linda. Ser verkligen fram emot lite tid tillsammans!
2012-10-18
 07:23:29

Delad glädje

Är verkligen dubbel glädje. Åt middag med Annika & hennes Simon på Picnic igår. Supermysigt! Vi åt tapas fast lite upphottad style. Miniburgare, vårrullar och strip steak blev det för mig.

Vi pratade om allt nytt i våra liv. Stort som smått. Nytt jobb för Annika. Spännande! Hon blev också väldigt glad över våra news. Så mycket prat om det blev det. Så härligt med vänner som liksom blir genuint glada. Det blir liksom dubbel glädje på så vis. Tur att jag har er. Känns fint att ha ett par stycken att bolla allt med. Och få så fint pepp tillbaka av. Det är kärlek!


2012-10-13
 10:17:14

What about today?

Sitter i min rosa morgonrock. Nyduschad och hårinpackad. Inte helt fel. Ska snart hoppa i något annat och möta upp Emelie för en solig promenad och lunch/fika. För min del blir det nog lunch, för frukost åt jag för lääänge sen. Fördelen med att vara alkoholfri, man får längre helger!

Sen ska jag och min karl förhoppningsvis ta en sväng och inspektera hans systers nybygge. Beror lite på om de är hemma eller inte! Hur som helst ska kvällen avslutas hos papsen. Kan bli en bra lördag det här!
2012-10-10
 07:28:12

Hösten är här

Skapligt mörkt det var när jag gick till gymmet i morse. Som mitt i natten!

Men, jag tränade. På morgonen! Wiho! Är jag tillbaka i mitt piggare jag? I sure hope so. Om än bara för några veckor så skulle det vara härligt!

2012-10-09
 20:15:44

Det sägs att det är tisdag

Dagvill är vad jag är. Men vad gör väl det?

Ikväll är det lermask, dubbla filtar, en kopp tropical och Äntligen hemma som gäller. Uppladdning inför söndagens spa med min kärlek. Inte så jobbigt helgnöje!

Hoppas också på att träffa mina E:n. Såna bra brudar växer inte på träd!

Nu stramar det rejält i ansiktet. Måste nog tvätta bort den här masken så att jag kan dricka nåt te!

2012-10-06
 18:04:09

Lördagsmys

Sitter i soffan och kollar på tv medan Herman svänger ihop en kantarellmacka till mig. Lyxlördag!

Idag har jag och Sara lunchat, mycket trevligt! Eller jag lunchade och hon fikade. Men trevligt var det likväl! Hämtade ut ett paket med lite höstkläder som jag hade beställt. Ett par byxor var en flopp och åker tillbaka illa kvickt. De andra två ska Herman få vara smakråd på.

Nej hörrni ni, nu doftar det kantarell! So long!
2012-10-06
 09:24:22

Lyxfrulle

Har precis tryckt i mig massa frukost. Fullkornslimpa med ost och gurka, juice, the & passionsfrukt. Tänkte fota innan som en sann bloggare, men åt upp allt istället. Är proppers nu!

Nu är det helg vänner! Hur härligt?! Ska visserligen börja dagen med att tvätta halva dagen. Festligt.

2012-10-04
 17:28:36

Give me a break!

Det är omänskligt att vara så här trött! Jag dör.

Ikväll ska jag försöka hålla mig vaken under en date med två fina tjejer Evelina & Tess. Som den otroliga värdinna jag är bytte jag middag hemma hos mig mot middag på Athen.

2012-10-03
 18:50:07

Kärleksmums

Här är det bakstuga. Tacopaj och kärleksmums. Gäller att bunkra upp inför vintern så man håller sig varm. Går framåt kan man säga!

Igår hälsade vi på Jossan och Zacke och deras ljuvliga lilla Siri. Hur söt som helst, och jag är härmed kvinnan som kunde söva bebisar! Inte fy skam!