2012-07-31
 10:12:08

Sommartorka

Oj oj vad jag bloggar dåligt. Skyller på att Leo tar upp all min tid. Typ. Idag är det hans om min sista dag tillsammans. Det firade han just med att ge mig en puss och sen ta en filt. Lite så har vi haft det den här veckan. Han pendlar friskt mellan att vara världens gosigaste och finaste, till att vara ett litet dampbarn. Nu kom han med en leksak i högsta hugg, så får väl följa med ut och leka lite.

På återseende! (när Leo somnat)
2012-07-26
 10:09:17

Sofia

Jag och min vita springare Sofia har haft två fina år tillsammans. Jag kommer ihåg vår första tur. När jag fyllde 25 fick jag en cykel i present av mamma. En efterlängtad och fantastisk present. Strax efter min födelsedag åkte vi till en cykelaffär i industriområdet. Efter en lång stund av klämmande och kännande på olika kandidater bestämde jag mig för en vit stilig Sofia Monark.När det var dags att hoppa upp och trampa hemåt hamnade vi mitt i en hagelstorm, trots att vi nästan var inne i maj. Men vi klarade oss igenom den turen och har efter det haft många utflykter tillsammans. Här senast trampade vi oss ut till Ulva Kvarn med fina vänner som sällskap.
 
Vissa nätter har jag varit orolig när hon har stått alldeles ensammen på stan. Men hon har alltid stått och glänst så fint där dagen därpå när hon fick komma hem igen. På vintrarna har hon bott i vårt cykelförråd och haft det gott.
 
Förstå hur förvånad jag blev, när jag igår upptäckte att det inte stod någon fin Sofia Monark i cykelstället på Alrik. Jag kikade i förrådet, och tänkte att jag kanske blivit förvirrad och glömt vart jag lämnat henne. Men inte då, hon syns inte till någonstans.
 
Till dig som stal min fina cykel vill jag bara säga:
Du förtjänar inget annat än att tappa allt hår, en arm och att få ett extremt överviktigt högerben. Jag hoppas att du aldrig mer sover en hel natt, och att dina nya kläder alltid går sönder i första tvätten. Hur mycket deoderant och parfym du än sprayar på, så luktar du alltid lite som en lök. Tycker du att det känns värt att sno min cykel? Va? Va? Om inte sp vet du vart den stod. S ställ gärna tillbaka den. Tack då.
 
 
 
2012-07-22
 21:06:02

Utflykt

Idag var jag på utflykt till Ulva kvarn. Jag, H, Evelina, Patrik & Emelie hoppade upp våra cyklar, trotsade vinden och tog en tur ut till Ulva. Mycket mysigt med loppis och fika. Hoppas på fler utflykter med mina fina.

2012-07-21
 16:36:37

Lillhjärtat

Har varit ute på vift med Hanna, Hugo och Erik idag. Flytvästjakt och sen fika och span på husbygget. Mysigt! Nu när jag hoppade ur bilen hemma sa Hugo: "Varför vill inte du följa med mig hem och leka?" Tant Emmie hjärtat brister. Lilla sötskrutten! Jag lovade att hälsa på snart. "jättesnart Emmie" Hur söt får man bli!? Tänk vad lyxigt det är få ha så gulliga barn i sin närhet!

2012-07-21
 11:27:55

Dödens pass!

Vill ni bli så trötta i ben och rumpan att de fortfarande skakar 15 minuter efter att du slutar? Såklart du vill! Här har du passet. Shit pommes! Pulsa i utfallsposition i 60 sekunder brände rätt bra. Och utfallshopp efter ett styrkepass. Tungt! Ladda hem den här appen och kör på passet nedan. Ge det ett försök vettja :)

2012-07-21
 10:19:41

Perfect butt

Ska jag försöka mig på! Nu blir det ben och rumpa. Om orken är på topp och tiden är med mig toppar jag av med magcirkeln!

2012-07-19
 13:09:32

Osminkad

Har hoppat över mascaran idag. Har nåt på ögat som gör illa mig, så tänkte att det var bra att hoppa över. Helt otroligt är att ingen har kommenterat att jag ser trött ut. Hade förväntat mig några pikar trots allt!


2012-07-18
 20:09:24

Pinsamma kroppar

Herman är ute på en löptur så jag passar på att titta på pinsamma kroppar. Gäller att passa på när karln är på vift!

2012-07-17
 20:54:37

Dagens hurt

Lunchträningen idag bestod av samma konditionspass som förra veckan. Roddintervaller samt ökande intensitet och motstånd på crosstrainern. Lika svettigt som sist vill jag lova! Nu har vi nyss kommit hem från en kvällspromenad runt om i stan, och ligger i soffan och tittar på gränsbevakarna Aussie style. Drömmer mig tillbaka till härliga östkusten. Jäklar vad vi hade det kul där! vill tillbaka snarast! Bjuder på en svettig bild från dagens pass.

2012-07-17
 18:39:12

Bloglovin

Ni andra som har bloglovin, försvann alla ickekändis bloggar från er? För mig blev det så. Sämst! Är ju kompisbloggarna som är roligast!

2012-07-17
 09:40:51

Märkligt

Om man går runt med en svart topp på sig. Som det precis mitt i fram och uppe vid ringningen är en stor vit fläck, tandkräm, varför säger ingen någonting då? Sånt förstår jag mig inte alls på.

2012-07-14
 16:19:00

Sommar

Har precis lyssnat klart på Klara Zimmergrens sommarprat. Rekommenderar att lyssna! Mestadels handlar det om barnlöshet. Skrämmande för en barnsugen som mig, men starkt och intressant! Har haft en behaglig dag i sommarvärmen. En bok på ballen efter spinningen, sen promenad till gamlis för vovvegos och fika. Vattenmelon och jordgubbar är ju för gott i solen! Sen promenerade jag hem igen. Nu väntar jag på att min Herman ska komma hem och ge mig en puss. Sen när det av mot Valsätra och grillning! Härligt!

2012-07-14
 08:59:07

This & that

Igårkväll blev det bio och middag med Evelina & Patrik. Taco bar och The dictator. Vi pratade om allt möjligt, bland annat om jobb och framtid och att kunna kapa band till människor som inte gör en bra. Väldigt svårt och tufft, men väl så nyttigt! Filmen var över förväntan! Många skratt! Idag är det lördag. Hur fantastiskt är det? Sjukt härligt. Ska haka på Frida och spinna klockan 10.30. Sen tror jag det blir en promenad till Gamlis om de är hemma. Gos med Leo får man inte för mycket av. Ikväll blir det häng med Evelina, Patrik, Marcus och efterlängtade Emelie som äntligen kommit hem från sin resa. Blir fab!

2012-07-13
 07:33:39

Morgongym

Har precis klarat av ett pass i ottan. Idag blev det fokus på biceps, triceps & mage. This was it: - chins i maskin, 3*8 - tricepspress med rak stång varvat med bicepscurls (cable wire) 3*10 - en cirkel bestående av magcirkeln, bicepscurls med hantlar (10,8,5 st) liggande tricepspress (3*10) och bicepscurls med stång (10,8,5) - sidolyft och rygglyft 2*8 Det var det hele den här morgonen!

2012-07-12
 11:19:19

Tre generationer

Den här ringen gav min mormor till mamma, och sen hamnade den i min ägo. Så i framtiden får jag hoppas på en dotter så att jag kan ge den vidare. Gillar att vissa ting kan användas vidare inom familjen. Känns fint att den har en liten historia. Kan bara slänga ett ögonkast på fingret så poppar mamsi och mormor upp i tankarna.

2012-07-11
 18:22:03

This week's hurtande

Varning för tråkig läsning om du inte gillar att träna. För mig är det bra att kunna kika tillbaka och bli inspirerad över vad jag kan köra. Så tänkte försöka bli bättre på att dokumentera några pass och så. Så håll till godo om du är sugen. Den här veckan har varit bra träningsmässigt. Kickstartade veckan med ett tugnt bröst/rygg-pass. Körde bänkpress, hantelrodd, rygglyft, armhävningar och ett par övningar till. Igår svettades jag igenom ett crossfitpass med trusters, armhävningar på stång (jobbigt som fasen!), jämfotahopp över stång och burpees (But of course). Så många varv som möjligt på 20 minuter. I vanlig ordning är man för trött för att hålla räkningen på antal varv. Idag var jag trött och sliten, men hade siktet inställt på ett konditionspass. Började med 1000 m rodd. Sjukt jobbigt om man håller ett högt tempo! Sen körde jag ett 20 min pass på crosstrainern. Ökade motståndet med ett steg efter var tredje minut första fyra intervallerna, sen varannan, och slutligen varje (de två sista). Målet är att hålla ett högt och jämnt tempo. Höll på att krevera! Avslutade med 1000 m rodd till. Sen var jag röd som en övermogen tomat. H.o.t. Lyssnade på Anitha Schulmans & Carolina Gynnings pod på crosstrainern. Då flög tiden iväg. Lite ostrukturerat, och det berättar egentligen inte så mycket om sig själva, men ändå trivsamt. Gynnings skratt är ju sjukt smittsamt! I like!

2012-07-11
 06:39:44

Stelt var det här.

Byggs muskler för fullt i min kropp nu. Känns det som. Har i alla fall ganska saftig träningsvärk lite här och där. Nedräkning till semesterna, 10 jobbdagar kvar.

2012-07-10
 19:31:12

Popcorn

Nu sitter jag parkerad i soffan efter en redig måltid husmanskost. Köttbullar och färskisar. Gott var det! Är sjukligt trött vill jag lova. Har sedan igår mått illa till och från, och idag känt mig som gelé i kroppen typ. Väldigt ovärt! Är också sugen på popcorn. Så allt är härliga symptom på en månatlig liten överraskning. Funderar på att lyssna på kroppen (blaj för att få käka) och poppa mig en påse. Var ju ändå såååå duktig på crossfiten (läs svettig).

2012-07-09
 20:56:30

You had me at hello.

Det är härligt att det kan vara så att det spritter i kroppen av lycka efter fyra år tillsammans. Då vet man att man hittat rätt. Mer pirr i magen och skratt i halsen åt folket! Det bubblar också av annat glatt och superduper härligt också. Så mycket härligt som händer fram över. Kärlek kärlek kärlek. Det dröjer inte alls länge tills Evelina ska bli Patriks fru. Får nog satsa på vattenfast smink, för tårarna lär man knappast kunna hålla inne. Nu är det väl dags för mig att få en diamant på fingret. Eller vad säger du Herminator? Hint Hint.

2012-07-07
 15:41:27

Vuxen?

Lyssnar på en pod där det just pratas om ifall man var en sån vuxen som man trodde att man skulle bli. Intressant tankeställare. Jag är iofs inte riktigt vuxen än, 30 är gränsen. Perhaps. Men kul hur som att fundera över hur man trodde och så. Inga barn och inget hus. Trodde jag nog att jag skulle haft vid det här laget (när jag var typ 12). Och jobba i butik. Istället är det bank och barnfri. Men jag trivs bra med det med!

2012-07-07
 15:11:47

Nämen!

Det funkar att mobilblogga efter veckor av ickefungerande app. Tänk vad man vänjer sig vid att teknik ska funka som det ska. Kaos och panik när så inte är fallet. På väg till Stockholm nu. Bastukänsla på tåget. Ska ta mig en svängom på stan, sen träffa Jossan och Co. i Alvik. Slutdesrinationen är Jeppis inflyttningsfest. Kul ska det bli! Party med snygga brudar (som dessutom är fantastiskt sköna) kan liksom inte bli annat än toppen!

2012-07-06
 21:51:04

Freitag

Idag då? Fick mycket gjort på jobbet - bra! Sista dagen med puckot - bra
Herman har gjort asgod flädersaft - bra!
Shoppade inget på gränby - bra för plånkan , trist för garderoben
Får inte tag på folk jag skulle önska svar från - inte bra
Vädret inför golfrundan ser sisådär ut, blixtar och dunder eller sol, vem har rätt? Norrbaggarna eller SMHI? - instabilt minst sagt
Har nyss tryckt i mig en näve chips. Eller tre - asdåligt. Är sprängmätt
Har konstaterat att vissa människor enbart har sig själva i tankarna. Föga förvånande - både bra och dåligt. Bra att se folk för vad dem är

Well well cykelställ, låt oss se vad morgondagen bjuder på
2012-07-05
 21:49:15

Alltså

Läste precis i Evelinas blogg (evelinastahlens.blogg.se) om att några jäkla idioter välte hennes kajak så att hon hamnade i vattnet. Alltså på riktigt. Vilka. Jävla. Idioter. Finns få saker som gör mig så jäkla förbannad som folk som gör mina kära illa. Fick jag tag på dem skulle jag kasta smågrus och börja med häxkonster!

Annars sitter jag i soffan och dricker tropiskt the. Har precis spelat golf med H. Insåg att det märkligt nog är på golfbanan jag känner mig som tjockast. Den där hjärnan man har alltså..
2012-07-04
 21:21:06

Solkväll

Har precis kommit hem efter en kväll på Stationen. Ett grillspett, en öl och några skratt rikare. Mycket trevligt hade vi det jag och min snygging till karl. Vi firade att det var sommar, och att det äntligen börjar vända för mig. Det värsta på jobbet ligger nu bakom mig, både arbetsmässigt och psykiskt med allt vad det innebär. Två dagar till, sen blir vi av med kollegan som dirvit mig till vansinne. Ibland undrar man vad det är med vissa människor som man bara inte kan klara av. I hennes fall var det inte så svårt att sätta fingret på dock, elaka människor gillar väl ingen?

Nu ska jag speja lite på hm.com och se om jag kan hitta något fint. Har haft lite otur har med två plagg, på tre timmar typ. Fastnade med en fin klänning i arkivlådan, ritch så blev det en reva i ryggen. In the soptunna it went. Långkjolen jag bytte om till spillde jag nagellack på. Det går bra nu minsann. Men hörrni, en in och en ut va?
2012-07-04
 12:04:12

Lunchpass

Igår blev det supersets med fokus på axlar,biceps och triceps. Känns idag!

Nu blir det magcirkel ggr tre och rygg (ryggresningar med vikt, latsdrag och rygglyft).

Wish me luck!
2012-07-03
 06:57:50

Nedräkning

4 dagar kvar. Sen helg. Och vad mer? Jo min kollega (som för övrigt blånekar att till att hon betett sig illa och vägrar be om ursäkt) går på semester. Som jag längtar. Då kommer Nathalie tillbaka och sprider positiv energi istället. Är så otroligt slut efter att bli bestulen på all energi på det här viset. Helt mör. Vet inte om jag är sjuk eller utmattat. Tar med mig träningskläder så får vi se om jag orkar träna.

Fyra. Ynka. Dagar. Kvar.