2008-11-12
 19:23:43

Nackont.

Har just insett vem boven är för min onda nacke. Tack mamma för den knöliga, tunna kudden som jag fick. Den som var bara att slänga. Om du skulle ha slängt den för några år sen hade jag kanske haft en fungerande nacke. Mamma har alkltså orsakat nåt som Herman ska få råda bot på. ; ) Tur att jag gillar massage då!
2008-11-12
 17:30:38

Rumpetask.

Eller var det rumpetaske!? Inte för att det spelar någon roll. Det är helt klart mitt nya favoritord. Betyder midjeväska. Ska nog köpa en bara för att.

Just nu sitter jag och velar om jag behöver gå ut på en promenad i höstrusket eller inte. Jag behövde inte igår. Så jag borde rycka upp mig och knalla ut. Men usch så kallt! Och så är jag hungrig. OCH så måste jag torka alla golv idag. Suck. Med en norsk skabbig skurtrasa,de ligger typ hundra år efter i städprylar. Illa! Behöva doppa händerna i smutsvatten liksom. Euuu.

Den här veckan har gått fort och långsamt på samma gång. Kollar på klockan lite för många gånger om dagen. Längtar liksom lite hem. Ska ju få träffa en och annan som jag längtar efter.

Nej för fan, nu ska jag äta. Får bli promenad etterpå ist! Soup of the day it is! Idag igen. Budget you know.
2008-11-09
 20:15:45

Besök.



Jag har haft sån tur de senaste helgerna. Har fått besök av fantastiska sötnosar! Först ut var Linda och Åsa, Vilken helg vi hade. Galen! Fantastisk!

Idun

Sen kom Idun som ett brev på posten. Såklart en galen helg med allt vad det innebär. En såndär helg som bara vi kan ha! Emmie och Ida kaos ut i manegen.. Bra kaos!



Och förra helgen var min charmiga pojkvän här. Han är inte så tuff och hård som man kan tro. Så vi hade en supermysig helg. Men eftersom Herman var lite jetlaggad så vart det väldigt lugnt ;) Vilade bara ögonen lite när vi kollade på film.. Har inte ärvt den egenskapen av min kära mor. Inte alls..
Och på tal om mor, hon o bror var här först faktiskt. Inte att förglömma! Det var också en mysig helg! Mys med mamsen i Oslo, inte alls fel!


2008-11-09
 18:07:37

Söndag.

Dagens status: Bakfull.

Gårkvällen var rolig. Och då var det verkligen inte norskans rolig. Ojoj. Öl. Öl och Öl.
Lärde grabbarna circle of death. Det slog givetvis tillbaka på mig. Tack för den fjärde kungen. Verkligen. Tack.


Satt och skrattade åt Thomas på tåget på väg till naschspielet (efterfest, garanterat helt felstavat). Men det fick jag inte så mkt för då jag var den första att ge upp på efterfesten. Alltid lika underbart att vakna upp med partystassen på (i det här fallet trehundra lager med kläder) och smink i halva ansiktet. Inte där jag ville ha det givetvis. Sen att de knäcker varsin öl och steker ägg och bacon det första de gör underlättar inte bakfyllan. Oh my god säger jag bara.


Var cupfinal här idag. Och vålerenga vann!! :)


En by, ett lag, ett vålerenga, hurraa hurraaa!

Jag kan så många sånger nu. Men dom känns inte så rumsrena. Och risken att jag har hittat på egna ord är också bra att ta med i beräkningen.


Nu ska jag fortsätta titta på travelchannel. Ciao!

2008-11-09
 17:59:54

Vigelandsparken.



Oslo när det är som bäst.
2008-11-08
 14:16:37

Lördag.

Nu är det helg! Härligt. Inte för att jag har speciellt många planer. Eller nåt sällskap. Men, ja.
Har varit ute på en hurtig morgonpromenad, eller morgon och morgon.. Mitt under promenaden började det droppa suspekt från himlen. Oschysst om ni frågar mig.
Jag gillar verkligen Oslo. Fantastisk stad! Men idag är det sååå grått här. Ett riktigt råtthål.

Jag sitter för stunden mest och undrar när jag ska höra av mig till Thomas. Vill inte känna mig som en efterhängsen nörd som inte har några kompisar liksom. Men jag ogillar verkligen att inte veta hur planen för kvällen ser ut. Som att det skulle komma som en chock för er liksom.. Kan absolut vara spontan, men när man har nåt inplanerat så vill jag liksom veta lite granna.

Först och främst ska jag ta en liten tur på bogstadsveien. Kika lite på en överraskning till nån där hemma.

Ha de!

2008-11-06
 19:35:17

Torsdag

Nu har jag precis tröstätit nötter. Var egentligen sugen på popcorn, men pallar inte att gå till ica i pyjamasbyxor.
Så då hittade jag osaltade nötter längst in i skafferiet. Mumma.

Idag har jag jobbat långdag. Halv nio till halv sex. Så lång dag att man var tvungen att äta mat två gånger på jobbet. Knäppt folk det här. Så jag har spist pölse idag. Och sallad. Och ragu. Hallå beachen!

Nu ska jag ta och fortsätta se på Oprah. Ja Oprah går på prime time tv här. Sinnessjukt. Efter det är det säker homsepatrullen (fab5) eller nåt annat spännande. Ja, de översätter ju allt här. Sex och singelliv, vänner för livet...

Nu är det seriös degning på g.

Ciao!
2008-11-06
 07:32:16

Nu var det länge sen..

Nu har jag åter en dator i min ägo. Dock inte min egen, men det lär ju aldrig ske.
Förstår inte varför alla teknikaffärer alltid har sån fruktansvärt dålig service. Onoff tar ju priset i alla fall.
Sjuuukt värdelösa. Ska aldrig mer köpa något där. Först funkade ju inte min mp3 som jag köpt där, men då fick jag förklarat för mig att jag måste köpa till massa prylar för att den skulle funka bra. Smaaart. Not.
Och sen kan man lämna in sin dator och bli lovad att den ska vara klar efter 3v, förstod redan från början att det var bull, men hade kanske inte trott att de skulle börja titta på den först efter två månader. Herre min gud.
Nu har jag som tur är en snäll mamma som lånat ut sin.

Jag är numera, sedan en timme tillbaka, ensamstående. Frida sitter på ett tåg till Paris, ehh Uppsala.
Så nu ska jag få pröva på hur det är att vara ensam väldigt mkt av tiden. Kul kan man tycka. Inte kul tror jag.
Jag tänker framåt så mkt. Alldeles fööör mkt. Så nu får jag nåt slags panikbehov av att planera in massa saker så jag inte ska få krupp på mig själv. Ett resultat av detta är att jag ska på nån slags supporterfest för ett fotbollslag, Vålerenga, på lördag. Ehh, hallå!? Jag har liksom betalat 200 spänn för att få dricka öl med ett gäng (3000 sålda biljetter´) skrålande fotbollssupportrar. Men det blir säkert kul! Bara inte Thomas (min enda norska vän) lämnar mig åt galningarna!

Nej nu är det dags att knalla iväg till tåget.
Ha en härlig dag!