2011-02-19
 10:53:14

The sun is shining

Men hallå, hur kan det vara så att jag nu hittat den ultimata presenten till min fina vän Linda. Alldeles på tok för sent för att vara görbart, men oj vad det hade kunnat bli bra! En fantastisk tavla av Therese Sennerholt. Ska visa den för fröken ikväll tror jag bestämt, skriker Linda om den!

Hittade några godbitar själv. Ska visa karln i huset och se vad han säger, här finns tavlorna om du blir nyfiken www.theresesennerholtshop.se/!

Nu bor vi hemma hos mor min. Än så länge fungerar det som det ska. Vi har det bra uppe på vår våning vi. Men det blir lite utav ett projekt att ta sig hem om nätterna när man är van att ha så nära till allt. Förra helgen åkte jag och kidsen nattbuss. Kände mig som en gammal gumma när jag satt där på bussen med min cola. Men det blev minsann som ett litet äventyr!

Ikväll ska vi fira fina Linda som fyllde 25 igår. Utgång på Saluhallen ska det bli. Kan bli spännande, har inte satt min fot där på många många månader. Anna fick för sig att övertala Henke att vi ska dit nästa gång de besöker Uppsala. Men jag och Frida tänker lägga in veto! Annars kommer de bara försvinna iväg dudesen.

Innan kvällens festligheter ska jag och Frida testa ett nytt pass på SATS, Runner's training eller nåt sånt. Vi ska springa Vårruset i maj, så då måste vi ju bli löparexperter! Så ska jag upp till lägenheten innan dess och pyssla lite i byggdammet. Ska försöka rensa ur ett skåp, ett sånt där jobbigt skåp med sjukt mkt prylar.. Men det kan vara bra att tömma skåpen innan de rivs kan jag tycka.

I förrgår slog vi till på en ugn. Tror att det var en sånhär:



Så nu är första prylen inhandlad till nya köket. Känns bra! :) Tänkte lägga upp bilder på förändringen sen.
Blir spännande!

Nu ska jag upp och städa lite i vår tillfälliga lya. Och sen bär det nog av mot lägenheten!

På återseende. 
2011-02-03
 20:11:17

Små saker som gör mig glad

Det här var mig en trevlig kväll. Jag släpade mig till Sats för ett spinningpass. Lite småsen sådär, höll på att halka x antal gånger på vägen dit. Väl där slår jag mig ner på cykeln, lite förväntansfull sådär. Det visade sig att det var en härlig instruktör. Väldigt pepp, och omtänksam, och lyckades ändå köra slut med en. Jisses vilken mjölksyra jag hade på slutet. Han var bra på så sätt att istället för att säga "nu står vi upp och cyklar, och så sätter ni er ner när ni inte orkar" så sa han "om ni orkar nu så ställer ni er upp". Så det var liksom hela tiden så att man kände sig duktig som orkade alla extragrejer liksom. Fast det var tänkt så! Mycket smidigt lur det där.

Och på väg hem från gymmet stoppar en kille mig på gatan, och frågar om inte jag känner Fredrika. En tjej jag umgicks mycket med på högstadiet. Så börjar vi prata lite, och han var supertrevlig. Han tränar också på Sats så vi lär ses igen. Så himla trevligt initiativ fastän att jag inte träffat honom på över 8 år!

Sen är jag också glad över en underbar sak. Vi får tillökning i slutet på maj. En liten skruttig, gosig, lurvig valp!
Gud så jag längtar! Kommer bli en fantastisk sommar. Det känner jag på mig.