2012-09-30
 18:05:55

Sunday

Den här helgen gick kvickt som alltid. Även fast att jag tagit det väldigt lugnt så försvann den illa kvickt.
 
Idag har jag haft besök av två av mina kusiner. Mycket trevligt! Vi lagade lunch och åt glass, och pratade om allt mellan himmel och jord. Ses för sällan, så vi har alltid mycket att prata om.
 
Ikväll kommer min karl hem. Ska bli skönt! Sängen är allt för tom utan honom. OCH, bäst av allt är att han är hel den här gången! Sist han åkte downhill (galenskap) så gick det inte så bra för handleden. Så jag befarade att det skulle vara något annat som gått av den här gången. Men icke! Det gillas. 
 
Nu sitter jag i soffan och tittar på när Morberg lagar mat. Är nystädat och fint i vardagsrummet, så känns liksom helt okej att inte göra så speciellt mycket just nu.
 
I veckan blir det jobb som vanligt, lite nytt ska testas på i och med kundbesöket. Och så ska jag hinna med en del skoj utanför jobbet också. En av höjdpunkterna ska bli att få träffa Jossans lilla guldklimp Siri! Så mysigt att få gosa med en liten nyfödd skrutt.
2012-09-29
 13:03:39

Helg

Hej hej helgen!
Du har varit efterlängtad! Den här veckan har gått sjukligt snabbt, men har ändå lyckats vara rätt så utmattande.
Tänkte mig en sovmorgon i morse. Men icke då. Somnade till i soffan runt halv elva snåret, höll mig vaken rätt länge med andra ord. För att vara mig. Mitt i slumrandet lät det som någon ryckte i dörren, samtidigt som ljudet på tv'n dog. Mycket märkligt och hjärtat började rusa. Gick och kikade genom nyckelhålet, men inget där. Så då släppte jag det och skulle kolla klart på tv. Men då dog ljudet igen, så jag gav upp.
I morse vaknade jag sju, men lyckades i alla fall slumra till en liten stund. Är i och för sig riktigt skönt med en lång helgmorgon som man bara kan sega sig igenom. 
 
Har hunnit med en timmes powerwalk med Frida också. Så har inte bara slappat idag. Nu börjar klockan ticka på, och om två timmar ska jag träffa mamsen. Blir en liten tur till Gränby. Behöver nya höstkläder, men behöver också spara lite pengar. Dålig kombination det där! 
 
Nej hörnini, nu ska jag chilla en stund till innan det är shoppingdags. Och ikväll får jag sällis av Linda, Eve & Tess. Hemgjord pizza och lite kvalitetstid står på schemat!
2012-09-27
 22:09:05

Hodja

Precis hemkommen från en trevlig och lyxig torsdagsmiddag med Frida & Evelina. Emelie var tyvärr sjuk, så vi blev en man kort. Synd!
Vi pratade som vanligt om allt möjligt. Och blev mätta och belåtna av en drös med ost. Fler mysiga torsdagsmiddagar åt folket!

2012-09-25
 19:31:27

Tisdagsblogg

Den här dagen har varit både seg och snabb på samma gång. Bitvis kändes det som att dagen aldrig skulle ta slut (hade lite trött-dippar) men sen bara svishade den förbi i ett rasande tempo. Svårt att hinna med allt som hinnas skall. Blev inbokad på ett kundmöte i nästa vecka i syfte att vara Rysslandsexpert. Man tror sig ta med mig som lugnande effekt på kunden, eftersom jag precis varit där och jobbat på förbättrningar. Kul. Är glad att jag hoppade på den resan, hade aldrig träffat på massa roliga och kunniga människor annars, och jag hade ju inte riktigt blivit medbjuden på den här typen av besök heller. Kul när det händer något nytt!
 
Resten av den här veckan kommer att vara händelserik. I morgon ska jag och Frida äta middag hos Marcus, vilket ska bli himlans trevligt. Har inte träffat honom på nästan 2 månader. Inte ok! På torsdag blir det meze på Hodja med Frida, Emelie & Evelina. Lyxtorsdag! I helgen är jag gräsänka, så det blir tjejmys med Linda, Evelina & Therese tror jag. Men om någon mer är sugen så välkomna :) På söndag blir det kusindate, också det på tok för länge sen. Tyvärr är lillbruden Lea inte med, men det blir mysigt ändå.
 
Nu är det dags för ett av mina favvoprogram, halv åtta hos mig. Perfekt kombo av matlagning och att man får se hur massa olika människor bor. I like!
2012-09-21
 19:56:18

Men hallå

Hur länge har jag varit hemma egentligen? Jo sisådär drygt ett dygn. Hur länge har jag känt att min kropp motverkar mig? Jo ungefär lika länge.
 
Igår var i och för sig frossan, blodsockerfallet och tröttheten helt och hållet förorsakat av mig själv. Skyller dock på grabbarna som försenade taxin med en timme. Vi kom inte iväg till flygplatsen förrän kl 14 (skulle åka 13), och fastnade såklart i rusningstrafiken. Tiden flög och pulsen steg. Vi kom till flygplatsen typ 1,5 h innan boarding. Helt ok kan man tycka. Om man inte är i Ryssland. 30 min att checka in, sen passkontroll, taxfree-shopping på fem minuter (dödens död att komma tillbaka till jobbet utan godis) och sen in igenom nästa kontroll. Vid gaten var det lovat att man kunde äta något från cafét. Men ryssarna hade såklart stängt ner det. Och efter att ha fått boardingkortet stämplat tre gånger (whats up med Ryssland och alla dessa stämplar?) så var det liksom kört.
Ingen dryck till planet och inget käk sedan 9 på morgonen. Jag åt alltså ingenting mellan 9-18.30. Och drack en flaska vatten. Well executed dumb ass. Konstigt att man mår som en påse skräp då. Njet.
 
Idag har jag i alla fall ätit och druckit. Men än dock började symptomen smyga sig på vid elvasnåret. Tungt huvud, rinniga ögon och ond hals. Tack då. Nu verkar förkylningen som lurpassat sen innan bröllopet ge sig till känna. Hoppas på att vakna pigg i morgon, men sitter just nu under två filtar och fryser. Kliar gör det också.
 
Stackars stackars mig. (gnäll gnäll gnäll, tänk bara hur Herman har det)
2012-09-19
 20:18:53

Ruski

Ramlade på lite wifi. Har haft några strålande dagar i St Petersburg. Lärorikt och kul! Mycket fin stad. Kan verkligen rekommenderas!

Nu ska jag vara social. Är på en pub och ska äta sen middag. Klockan är typ 22.20 här :)

2012-09-16
 20:42:10

Resfeber

Börjar bli lite pirrig inför avfärden i morgon. Det mesta är packat och klart, och incheckningen är kirrad. Har lärt mig att jag absolut inte får dricka vattnet i St Petersburg. Då kan man få i sig en parasit som gör att man är gasig i magen. Och som man aldrig blir av med. Så för Hermans och mina vänners skull håller jag mig ifrån vattnet ;)

2012-09-15
 12:02:52

Festligt

Sitter och kollar på svenska Hollywoodfruar. Alltså. Gunilla. Sjukt lik en bekant. Mycket festligt!

Idag har jag ätit frukost i lugn och ro och städat lite här hemma. Nu har jag precis målat naglarna och ska om en stund träffa Eve och shoppa lite!

Ikväll är det festligheter på gång hos Ida sommar fyllt år. Ska bli mycket kul! Blir en lugn kväll för mig. Mycket att fixa inför Ryssland i morgon! Shit pommes. Är liksom i Ryssland om bara två dagar. Galet! Kommer nog drabbas av lite resfeber i morgon. Har liksom aldrig varit iväg på en sån här jobbresa tidigare. Festive!

Nu gosar de med små valpar på tv. Jag dör så sött!

2012-09-13
 17:49:27

Fab

Sitter och skrattar för mig själv på tunnelbanan. As usual är det Hannah & Amanda som står för garvet.

Ska träffa Nathalie och käka lite middag. Ska bli himla härligt. Alldeles för länge sen!

2012-09-11
 07:29:11

Tisdag

Står och väntar på min skjuts, som för att citera chauffören själv, som vanligt är sen. Känner mig fortfarande inte helt frisk. Bryt ihop och kom igen tack. Eller bara kom igen. Helst så vill jag vara frisk nästa vecka. Halvskönt att flyga förkyld. Får ju toklock för öronen. Så blir liksom ingen hit om jag är mer eller mindre döv första dagen.

Är en del grejer som gör mig lite otaggad för stunden. Trist när man låter viss negativ energi påverka en. Men så kan det kanske bli när man är trött och lite hängig. Nu kom bilen!

2012-09-10
 20:06:49

Proppers

Proppmätt kan man säga att jag är. Stinn som en strandad valross! Småkikar lite på färjan och hoppas på att hålla mig vaken längre än till nio.

Var och kikade på en cykel som Eve tipsade om. Tog mig en svängom innan jag lämnade kvar den hos cykelgubben. Blir nog ett köp efter att den servats ordentligt! Känns som en bra ny kompis!

2012-09-08
 09:06:26

Skogstur

Idag står en tur till svampskogen på schemat. Jag och Herman och våra finfina vänner Evelina, Patrik och Marcus! Emelie var tvungen att jobba trist nog. Men vi ses ikväll.

Har kittat upp med en svampkniv och en korg. Mkt seriöst! Hoppas på stor skörd!

2012-09-06
 13:20:42

Klok som en bok

För det vet ni väl att jag är? Känner mig lite mer uppdaterad efter dagens möte. Och mer nervös än innan. Ska visst tillsammans med två kollegor sätta ihop en presentation, och sen förbereda en workshops med en tjej. Galet kommer det bli. Men helt sjukt lärorikt!

Blev träning på lunchen. Ben och lite mage/rygg. Kändes rätt bra. Så blir nog ett pass i morgon igen!

2012-09-06
 07:49:16

Tågmorgon

Sitter på tåget till Stockholm nu. Snörvlandes lyssnar jag på Hanna&Amanda. Jäkla okrya kropp! Men idag tänker jag träna ändå. Blir en lite lättare genomkörare i gymmet. Hoppas på succé!

Ska in till stan nu för ett morgonmöte om ryssresan. Kul att få höra lite mer om vad som komma skall. Bara att hoppas på att alla papper är korrekt ifyllda. Annars blir det inte så mycket utav det hela.

Är så himla mycket festligt på gång i mitt liv nu. Härligt. Vet inte hur många trevliga grejer som är inplanerade fram över! Bara att luta sig tillbaka och njuta av hösten :)

2012-09-03
 21:13:19

From Russia with love

Verkar som om jag ska till Ryssland om två veckor. Fyra dagars jobbvisit med massa höjdare på jobbet. Så länge visumet fixas på så kort tid kommer jag inom kort vara en spännande erfarenhet rikare! För ett planeringsfreak som mig är det lite smånervöst att ge sig iväg med en blandad kompott av människor och på äventyr jag inte alls är insatt i. Men härligt och nyttigt är jag övertygad om att det kommer bli. Bara allt går i lås det vill säga!